Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Agriturismo Castrum – droomvakantie voor het hele gezin in Le Marche

Wakker worden tussen de olijfbomen en wijngaarden, is dat niet het ultieme Italiaanse vakantiegevoel? Bij Agriturismo Castrum hoef je maar uit je raam te kijken en je wordt getrakteerd op een betoverend uitzicht op wijnranken, olijfgaarden en een lieflijk glooiend landschap.

Appartementen in voormalige boerenhoeves

Te midden van al die natuur vind je de twee prachtig gerestaureerde, negentiende-eeuwse boerderijen, die samen het hart van Agriturismo Castrum vormen. In die voormalige boerenhuizen zijn verschillende appartementen gecreëerd, elk met hun eigen ingang en voorzien van alle gemakken – van airconditioning tot satelliet-televisie en wifi. Je hebt je eigen keukentje tot je beschikking en elke kamer heeft een eigen badkamer.

Genieten in de buitenlucht

Maar het vakantieleven speelt zich natuurlijk ook veel buiten af. De tuin van Agriturismo Castrum is mooi verzorgd en een oase van rust. Relaxen doe je bij het fijne zwembad (met hydromassage), waar je een speciaal bad voor de kleintjes vindt.

Ook is er op het terrein veel vertier voor jong en oud: je vindt er verschillende speeltoestellen, fitnesstoestellen in de openlucht en een jeu-de-boulesbaan. Het hele gezin vermaakt zich hier!

Lekkers uit Le Marche

De twee barbecues op het terrein mag je gebruiken wanneer je wil en uit de biologische moestuin mag je zelf plukken. Als je op zoek bent naar meer lokaal lekkers, dan kun je naar de cantina (wijnkelder) wandelen, twee kilometer verderop. Daar worden niet alleen de eigen wijn, maar ook andere producten verkocht, zoals de extra vergine olijfolie van eigen land.

Ontdek de omgeving van Agriturismo Castrum

In de omgeving van Agriturismo Castrum vind je, aan de ene kant, heerlijke zandstranden, terwijl je landinwaarts al snel op de indrukwekkende Monti Sibillini stuit. Tussen de zee en de bergen zijn er talloze, eeuwenoude dorpjes te bezoeken. Hoogtepunt is de historische stad Ascoli Piceno, met prachtige renaissance-pleinen en middeleeuwse torens.

Agriturismo Castrum
Via Gaico 3
63081 Castorano (Ascoli Piceno)

www.agriturismocastrum.it | info@agriturismocastrum.it
0039-073687243

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *