Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ciao tutti bij Campinglife

Na bijna vijf maanden konden we dan eindelijk het resultaat zien van de opnames die hartje zomer in Florence plaatsvonden, van een vroeg bezoek aan de markt (met een portie trippa op de nuchtere maag) tot een koffieworkshop.

Meer informatie over de plekken die we hebben bezocht vind je hier op Ciao tutti. Zin in nog meer Toscane-inspiratie? Kijk dan ook aanstaande zaterdag, 29 december, om 18.55 uur wederom naar Campinglife. Martijn Bak van Piazza Pinokkio, net ten zuiden van Florence, gaat dan met Sander Janson op pad in de Chianti. Da non perdere!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

7 reacties

 1. Prima optreden Saskia complimenti 🙂
  Hebben genoten .
  En wat kon de kok die trippa verkopen alsof het kaviaar is of nectar en abrozijn.
  Je zou er bijna trek in krijgen vooral die bitterballen zijn intrigerend.
  Ben benieuwd naar de reactie ,buiten beeld, van de mensen op de camping nadat ze hoorden dat ze trippa gegeten hadden. die reactie zag je nl niet echt.

  fijne Zondag
  Roberto

 2. Grazie Robert! En ik moet eerlijk bekennen dat de meeste mensen wel gewoon de andere helft van de risotto met trippa opaten, een uitzondering daargelaten. Het is echt meer het idee dan de smaak 🙂

 3. Leuk je zo in de uitzending te zien en je moest nog acteren ook want natuurlijk ken je al die zucche wel. En trippa op je nuchtere maag, je bent dapper. Natuurlijk kun je alles lekker maken, zelfs oude schoenzolen placht mijn vader te zeggen. Hoop dat je zelf ook genoten hebt van de opnamen, wij in elk geval wel.

 4. Wat een leuk optreden, echt fantastisch!
  En die bitterballen zagen er zeker lekker uit!
  Wat een ervaring!

 5. super leuk om je bij Camping Live te zien!!!

 6. Geweldig om 2 mensen te zien die ik persoonlijk enorm waardeer om de passie die ze hebben en laten zien 🙂 Complimenti!!!

 7. Leuk dat je meedeed. Ik vind het alleen wel een super commercieel programma. Het is dat ik jou eens wilde zien, maar dit is echt niet mijn programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *