Home » Italiaanse taal » Film » In de bioscoop: Toscaanse bruiloft!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

In de bioscoop: Toscaanse bruiloft!

Over precies een maand is het Valentijnsdag, maar het zindert nu al van de Italiaanse liefde! Op 30 januari gaat namelijk de film Toscaanse Bruiloft in première!

De-Toscaanse-bruiloft-poster

In een klassieke villa in het zonovergoten Italië runt Sanne samen met haar vader en stiefmoeder de trouwlocatie Casa Matrimonio. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Villa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer!

Toscaanse bruiloft is de nieuwe romantische ensemblefilm van de makers van Verliefd op Ibiza, die met meer dan 700.000 bezoekers uitgroeide tot een megasucces – dus de verwachtingen voor Toscaanse bruiloft zijn hooggespannen. Een paar fotofragmenten:

De-Toscaanse-bruiloft-2 De-Toscaanse-bruiloft-3 De-Toscaanse-bruiloft-4 De-Toscaanse-bruiloft-5

De opnames vonden van vorig jaar zomer plaats in Villa Triboli in Toscane. Deze schitterende laat negentiende-eeuwse villa is ontworpen door Giuseppe Poggi, een van de grootste Italiaanse architecten uit die tijd – die bijvoorbeeld ook verantwoordelijk was voor het Piazzale Michelangelo in Florence. De villa ligt ten zuiden van Florence, dicht bij Impruneta, bekend om de terracotta en uitstekende olijfolie. Het uitzicht vanuit Villa Triboli over de Italiaanse tuinen en de heuvels met wijnranken is adembenemend. De toegang tot de villa wordt gevormd door een kilometers lange privéweg met aan weerszijden cipressen.

De-Toscaanse-bruiloft-6

Het filmhuwelijk is overigens niet het eerste huwelijk dat de villa in de schijnwerpers zet. Op 16 juni 2012 gaven prinses Carolina de Bourbon Parma en Albert Brenninkmeyer elkaar in aanwezigheid van de Koninklijke familie en veel vrienden en bekenden in de Basilica di San Miniato al Monte in Florence het jawoord. De festiviteiten vonden op diverse locaties in en rondom Florence plaats. Zo kwamen alle gasten de ochtend na het huwelijk, op 17 juni, nog een keer bij elkaar om in de tuinen van Villa Triboli te genieten van een sprookjesachtig ontbijt.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

4 reacties

  1. Sandra van Kooten

    Lijkt me echt geweldig

  2. Maurizio Gagliano

    Wat zou het mooi zijn, om daar met mijn nieuwe vriendin samen heen te gaan!!!

  3. Super leuke actie, ik zou graag willen meedingen naar 2 kaartjes!

  4. Ohhhhhhh Florence Bella Bella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *