Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Turijn, de beste tips en adressen

Welkom in Turijn, of Torino zoals de Italianen zeggen. Deze koninklijke stad in de regio Piemonte, in het noorden van Italië, heeft meteen tijdens mijn eerste bezoek mijn hart veroverd. Turijn is een prachtige mix van Italiaanse en Franse invloed, van zuidelijke charme en noordelijke efficiëntie. De pleinen, portici, straten, museums en restaurants lijken je met open armen te verwelkomen – een omarming waarin we ons waar wat graag koesteren.

ciao-tutti-special-turijn-reisgids

Bestel de Special over Turijn voor € 6,95

Saskia: ‘In deze Special deel ik alle mooie plekken die ik tijdens mijn wandelingen door Turijn heb ontdekt. Het is een stad die zich uitermate leent voor heerlijk dwalen. Net als New York is het stratenplan van Turijn opgebouwd als een soort raster, met rechte straten en grootse pleinen. Zo vind je gemakkelijk herkenningspunten die je tijdens je wandeling de weg wijzen. Wandel zeker ook even naar de oevers van de Po en laat je betoveren door de Alpen, die op tal van plekken als elegante, fascinerende achtergrond dienen.

Ook op culinair gebied heeft Turijn veel te bieden. Het is de stad van de aperitivo, van bicerin, van grissini en van gianduiotti. Turijn is het thuis van Eataly en van GROM, maar ook van vermout, waarmee heerlijke cocktails worden gemaakt. Ik deel dan ook niet alleen de mooiste plekken, maar ook de lekkerste adresjes van de stad. Op een buonissimo viaggio!’ 

Een klein voorproefje:

ciao-tutti-special-turijn-reisgids-4 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-6 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-10 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-11 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-12ciao-tutti-special-turijn-reisgids-14ciao-tutti-special-turijn-reisgids-5 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-7ciao-tutti-special-turijn-reisgids-15 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-17 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-19 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-22ciao-tutti-special-turijn-reisgids-8 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-9ciao-tutti-special-turijn-reisgids-23ciao-tutti-special-turijn-reisgids-20 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-27ciao-tutti-special-turijn-reisgids-24

Met ruim 350 pagina’s vol tips, verhalen, foto’s en fijne adresjes is deze Special onmisbaar bij een bezoek aan Turijn. Buon viaggio!

ciao-tutti-special-turijn-reisgids

Bestel de Special over Turijn voor € 6,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (je pc, je laptop, smartphone of tablet) van alle moois in je nieuwe Special genieten.

ciao-tutti-special-turijn-reisgids-16 ciao-tutti-special-turijn-reisgids-18

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *