Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Italian Residence: luxe vakantievilla’s en agriturismo’s in heel Italië

Italian Residence is een van de grootste aanbieders van prachtige vakantievilla’s en agriturismo’s. Al ruim vijfentwintig jaar zorgt eigenaresse Marianne ervoor dat je een onvergetelijke vakantie in Italië kunt ervaren – of je nu met je gezin, familie of vrienden vakantie wil vieren, budgetvriendelijk of superdeluxe.

Prachtige plekken op het platteland

Hoewel Italian Residence een breed aanbod aan accommodaties kent, leveren ze altijd – zowel online als persoonlijk – maatwerk. Marianne kent elke regio en heeft de meeste huizen zelf bezocht.

Italian Residence is daarmee geen grote, onpersoonlijke robot-zoekmachine, maar een boekingskantoor met service, kennis van zaken en zorg voor een onvergetelijke vakantie. Marianne voorziet jullie graag van regiotips en indien nodig ook ter plaatse van assistentie.

In het aanbod van Italian Residence vind je vooral accommodaties op het platteland van Italië. Authentieke gerenoveerde boerderijen die zijn omgetoverd tot comfortabele vakantievilla’s met zwembad, sommige geheel in oude stijl herrezen, maar dan met wat meer comfort, andere volledig gemoderniseerd.

Nadat Mariannes dochter in Italië trouwde en zij de romantiek van een bruiloft in Italië heeft ervaren, vond ze bovendien diverse mooie locaties voor mensen die budgetvriendelijk zelf hun huwelijk willen organiseren in Italië.

Vakantievilla met zwembad in Toscane

Marianne licht een van de accommodaties van Italian Residence uit. De zeer elegante Villa Sum-Nice ligt in het zuiden van Toscane, bij Bagno Vignoni, in de Val d’Orcia.

De villa is geschikt voor zestien personen. Het is een ideale plek voor een vakantie met twee gezinnen, aangezien er twee zitkamers en twee keukens zijn.

De villa heeft een moderne inrichting. De eerste woonkamer (vijf treden naar beneden) heeft gewelven en een grote open haard. Daarboven ligt de tweede woonkamer, net als de grootste keuken en de eetkamer. Er zijn in totaal zes slaapkamers met elk een eigen badkamer.

In de tuin prijkt het zwembad, dat is uitgerust met ligstoelen en een prieel. Vanuit het zwembad en vanaf je ligbedje geniet je van een fascinerend uitzicht op de groene heuvels van dit stukje Toscane. De tuin wordt gedeeltelijk overschaduwd door karakteristieke pergola’s met bamboe dak en hoge bomen. Er staan een kleine bank en twee fauteuils, evenals tafels, stoelen, ligstoelen en een prieel met een barbecue.

In deze villa geniet je van alle privacy. Er zijn geen andere gasten. De villa ligt op een groot landgoed waar biologische granen, peulvruchten en kruiden verbouwd worden. Deze producten kun je in de kleine winkel op het terrein kopen, om tijdens je vakantie van de smaak van Toscane te proeven.

Geniet van een vakantie in deze villa

Je boekt deze prachtige villa of een van de vele andere accommodaties via Italian Residence. Je kunt Marianne voor andere accommodaties en vragen ook mailen via mariannemoerdijk@italianresidence.nl of bellen via 0031-(0)611453881 of 0031-(0)637285428.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *