Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ciao tutti Special #15 – From Rome with Love

Rome is een van de meest romantische bestemmingen in heel Italië – de stad barst van de liefdesverhalen, die letterlijk achter (en onder) elke steen schuilgaan. Caesar bracht zijn geliefde Cleopatra ernaartoe, Catullus werd er verliefd op Lesbia, Rafaël verafgoodde er zijn fornarina en Bernini liet er zijn gebroken hart achter in steen.

Colosseum-sunset

De Eeuwige Stad is altijd het decor van eeuwige liefde geweest. Roma is zelfs het meest beroemde anagram van de liefde: als je de letters van het woord omdraait, lees je… precies!

From-Rome-with-love-bookshop-Trastevere

Love is in the air!
Tijd dus voor een Special over Rome en de liefde – én over de liefde voor Rome! Want onze Ciao tutti Special over romantisch Rome is zeker niet alleen geschikt voor verliefde stelletjes. Liefde voor Rome volstaat om te genieten van alles wat we je brengen, van bijzondere wetenswaardigheden tot praktische tips.

From-Rome-with-love-kus-Vittoriano From-Rome-with-love-Zodiaco-Monte-Mario

Laat je meeslepen door de romantiek van de geschiedenis, de verhalen, de ruïnes, de charmante pleintjes, de monumenten, de oude straatjes, de koffiebarretjes en de talloze kleurrijke personages die het leven van Rome hebben getekend en nog altijd tekenen. Oftewel: laat je meeslepen door onze onvervalste, onvoorwaardelijke en aanstekelijke liefde voor de Eeuwige Stad!

From Rome, with love,
Saskia, Sophie, Willemijn & Hans

Ciao-tutti-Special-15-From-Rom-with-Love-romantisch-Romeklik hier of op de cover voor een preview van deze romantische Special

Bestel Ciao tutti Special #15 From Rome with Love voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Wat een leuke site,vol met inspirerende informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *