Ontdek onze unieke City Walks in Italiaanse steden

Ciao tutti City Walk Bellissima Brescia

Het standbeeld van la Bella Italia bewonderen en twee zotten de uren zien slaan? Een Pirlo drinken (de lokale aperitivo op basis van Campari, witte wijn en bruiswater) in gezelschap van de mooiste oldtimers die je ooit hebt gezien? Binnenkijken in een trullo-achtig kerkje en tegelijkertijd de enorme koepel van de Duomo Nuovo overal zien opduiken? Het kan in Brescia!

Brescia

Hoewel Brescia niet ver van het Gardameer ligt, is de stad een verborgen juweeltje dat nog niet door toeristen wordt overspoeld. Je hebt dus alle ruimte om heerlijk rustig door de stad te wandelen – en dankzij onze City Walk, uitgestippeld door de Vlaamse An Beirens.

An runt B&B Carpe Diem in Solferino en schrijft op haar blog Garda Slow & More over de onontdekte pareltjes rondom het Gardameer. Bovendien geeft An regelmatig rondleidingen in Brescia. Zij weet blindelings de weg naar de mooiste pleinen, de niet te missen bezienswaardigheden en fijne culinaire adresjes.

Brescia-Piazza-della-Loggia

An kan het weten: Brescia è bellissima! Tussen de hedendaagse boetieks en winkels schitteren historische piazze, palazzi en oude monumenten. De Romeinen, de Venetianen en de Oostenrijkers… allemaal hebben ze hun sporen achtergelaten in de vele monumenten van de stad, van de Tempio Capitolino en het Piazza della Loggia tot de Duomo Vecchio en het Castello. Dit cultureel erfgoed is van onschatbare waarde en Brescia wordt dan ook meerdere malen vermeld op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Pronti per la scoperta di Brescia? Klaar om Brescia te ontdekken?

Ciao-tutti-City-Walk-8-Bellissima-Brescia

Download de City Walk Bellissima Brescia voor € 3,99 Bestel de papieren versie van de City Walk Bellissima Brescia voor € 4,99*

*excl. verzendkosten (€ 1,- in Nederland, € 2,- buiten Nederland)

Veel wandel-, kijk- en proefplezier!
An, Saskia & Willemijn

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *