Download gratis de Ciao tutti app!

Buonanotte Italia! – 20x Italië by night

Vannacht gaat de wintertijd in: om 3.00 uur zetten we de klok een uur achteruit. Een mooie aanleiding om te genieten van 20 van onze favoriete plekken in Italië, prachtig verlicht!

Italy-by-night-1 Italy-by-night-5AssisiItaly-by-night-4MateraItaly-by-night-3IschiaItaly-by-night-2RomeItaly-by-night-6Siena Italy-by-night-9San GalganoItaly-by-night-8 Italy-by-night-7FlorenceItaly-by-night-10Italy-by-night-11Cinque TerreItaly-by-night-15BolognaItaly-by-night-14TurijnItaly-by-night-13 Italy-by-night-12MilaanItaly-by-night-16 Italy-by-night-20VenetiëItaly-by-night-19Borgo a Mozzano (Lucca)Italy-by-night-18San GimignanoItaly-by-night-17Trani

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

3 reacties

 1. Wauw, echt serieus wauw! Wat is het toch mooi in Italie. En vooral dat effect dat het geeft in de schemer of in het donker met alle lichtjes. Zo komt de stad echt tot leven. Ik wil nog zoveel bezoeken in italie!

 2. BELLISSIMA
  VOOR EEN FOTOGRAAF(LIEFHEBBER VAN SUBTIEL LICHT) EEN SPROOKJE
  MILLE GRAZIE

 3. foto`s zijn zeer mooi
  Geeft altijd een speciaal gevoel als je er geweest bent,zoals Bologna,Florence,Milaan,Venetie,Rome,Piza en lucca en Turijn.
  Een zeer mooie plek is de kerk in Bologna boven aan de berg,zeker als je het overdekt loopt met prachtig uitzicht en zeer mooi van binnen zeker als je op het moment dat de kerk leeg is alleen dat een italiaanse dame aan het zingen is zeer speciaal
  Ja Italië zeer vriendelijke mensen een groot museum waar je graag wilt zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.