Vroegboekkorting bij hu openair villages & campings

Sicilië – digitale reisgids voor de schitterende oostkust van het eiland

Ciao tutti! Voor onze nieuwe Special waren we op Sicilië, dit keer om de oostkant van het eiland te verkennen, met pareltjes als Taormina, Syracuse, Modica, Ragusa en Scicli.

Alleen al het bijzondere beeld van de Etna, met de top nog een beetje wit van de sneeuw, dat je kunt bewonderen tijdens de landing op het vliegveld van Catania, is de prijs van een vliegticket waard. Het is een uniek uitzicht, dat een reis naar het oostelijke gedeelte van Sicilië meteen goed laat beginnen.

We nemen je graag mee op een kleurrijke reis langs de allermooiste plekjes van dit stukje Italië. In ruim vierhonderd pagina’s delen we al onze ontdekkingen, zodat ook jij het mooiste, beste en lekkerste van Oost-Sicilië kunt beleven. Een klein voorproefje:

We verzamelden de mooiste verhalen, de fijnste tips en reislustopwekkende foto’s, voor een unieke Special die je meeneemt langs de spectaculaire oostkust en naar de barokke pracht en praal in de Val di Noto.

Je zult je ogen uitkijken, in onder andere Catania, Modica, Noto en Ragusa en op en om de Etna. Je vergaapt je aan de Griekse tempels in de Valle dei Templi bij Agrigento, aan de schitterende stranden, aan uitgestrekte natuurgebieden en aan een kathedraal van zout.

Bewonder de kleurrijkste trap van heel Italië in Caltagirone, treed in de voetsporen van The Godfather, ontdek het Sicilië van commissario Montalbano en wandel door de Alcantara-kloof. Geniet van la bella Sicilia!

Bestel de Special Sicilië, spektakel aan de oostkust

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (pc, laptop, smartphone of tablet) van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *