Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Sicilië – digitale reisgids voor de schitterende oostkust van het eiland

Ciao tutti! Voor onze nieuwe Special waren we op Sicilië, dit keer om de oostkust van het eiland te verkennen, met pareltjes als Taormina, Syracuse, Modica, Ragusa en Scicli.

Van Taormina, de Etna en Catania tot Syracuse, Val di Noto en de Valle dei Templi bij Agrigento

Het bijzondere beeld van de Etna, met de top nog een beetje wit van de sneeuw, dat je kunt bewonderen tijdens de landing op het vliegveld van Catania is alleen al de prijs van een vliegticket naar de oostkust van Sicilië waard. Het is een uniek uitzicht, dat een reis naar het oostelijke gedeelte van Sicilië meteen goed laat beginnen.

We nemen je graag mee op een kleurrijke reis langs de allermooiste plekjes van dit stukje Italië. In ruim negenhonderd pagina’s delen we ál onze ontdekkingen, zodat ook jij het mooiste, beste en lekkerste van Oost-Sicilië kunt beleven. Een klein voorproefje van de eerste etappes:

We verzamelden de mooiste verhalen, de fijnste tips en reislustopwekkende foto’s, voor een unieke Special die je meeneemt langs de spectaculaire oostkust en naar de barokke pracht en praal in de Val di Noto.

Je zult je ogen uitkijken op de oostelijke helft van het eiland, dankzij alle barokke pracht en praal in onder andere Catania, Modica, Noto, Scicli en Ragusa en de indrukwekkende kraters van de Etna.

Je vergaapt je aan de Griekse tempels in de Valle dei Templi bij Agrigento, aan schitterende stranden, aan prachtige pleinen, aan uitgestrekte natuurgebieden en de kleurrijkste trap van heel Italië.

Treed in de voetsporen van The Godfather, ontdek het Sicilië van commissario Montalbano, wandel door de Alcantara-kloof en ontdek nog heel veel meer aan de oostkust van het eiland!

Een voorproefje van deze Special

Onderstaande plaatjes geven alvast een mooi beeld van deze schitterende Special:

We nemen je in woord en beeld graag mee naar al het spektakel dat de oostkust van Sicilië te bieden heeft, in een kleurrijke reis langs de allermooiste plekjes van dit stukje Italië. In bijna duizend pagina’s laten we je meegenieten van de bijzondere plekken die we ontdekten – en die we graag met jou delen zodat ook jij het mooiste, beste en lekkerste van het oosten van Sicilië kunt ontdekken! Buon viaggio!

Bestel de Special Sicilië – de mooiste plekken aan de oostkust

De Ciao tutti Specials zijn digitale uitgaven. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (pc, laptop, smartphone of tablet) van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *