Home » Reizen door Italië » Milaan » Vierentwintig verstilde beelden van Milaan
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Vierentwintig verstilde beelden van Milaan

Voor de prachtige fotocollectie IMMAGINE XXIV vlogen fotograaf Hans Guldemond en Italiëliefhebber Ruud Veldkamp (tevens eigenaar van de Italiaanse concept store Sedotto in Haarlem) naar Milaan, waar ze precies 24 uur achter elkaar de wijk Navigli vastlegden in 24 verschillende beelden van de veelzijdige wijk. De vierentwintig foto’s zijn gebundeld in een door beide heren zelf uitgegeven album.

Elke foto vertegenwoordigt een van de vierentwintig uren die het creatieve duo in de artistieke wijk doorbracht, van de zon die langzaam opkomt en de eerste cappuccino in een bar tot de Navigli bij nacht, wanneer de straatlantaarns weerspiegelen in het water van de gracht.

Iedere foto is een wereld op zich, een verhaal dat verteld moet worden, een verstild fragment uit elkaar kruisende levens. Vandaag alvast vijf prachtige voorbeelden van IMMAGINA XXIV op Ciao tutti. Een preview van het hele boek is te zien op Blurb.com, waar je het ook kunt bestellen. Alleen een van de foto’s bestellen voor de muur kan ook; neem dan direct contact op met Hans Guldemond.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *