Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Milaan – de mooiste bezienswaardigheden en de beste tips & adressen voor je stedentrip

Benvenuti a Milano, welkom in Milaan! We hebben de beste tips en adressen voor je verzameld in deze Special, zodat je de stad van mode en design, van de Duomo en La Scala, van goudgele risotto en gezellige grachten, van hippe terrassen voor een aperitivo in stijl en authentieke trams goed leert kennen.

Bestel de Special over Milaan

Wij hebben ons hart verloren aan deze stad en weten zeker dat ook jij verliefd zal worden op al dit moois en Milaan in je hart zal sluiten.

Daarom delen we graag onze tips, verhalen en foto’s. We beginnen op het indrukwekkende Piazza del Duomo, waarna we een dansje doen in de Galleria Vittorio Emanuele II om vervolgens de erfenis van Leonardo da Vinci te ontdekken. We duiken in de geschiedenis van de stad maar ontdekken ook moderne kunst en design. We bewonderen fresco’s en handgemaakte sieraden, beroemde kunstwerken van Caravaggio, Hayez én van street artists.

We tippen de lekkerste adressen voor een cappuccino en voor een Aperol Spritz, we nemen je mee naar de mooiste dakterrassen voor een cocktail with a view, naar de lekkerste ijssalons en fijnste restaurantjes. We beklimmen het dak van de Duomo, bezoeken de modernste wolkenkrabbers (waarvan twee zelfs onderdak bieden aan een heel bos), we nemen de fiets en genieten van groen Milaan, we griezelen in een lugubere knekelkapel en ontdekken flamingo’s in hartje stad.

Een klein voorproefje:

Milaan-de-beste-tips-en-adressen-4 Milaan-de-beste-tips-en-adressen-5 Milaan-de-beste-tips-en-adressen-9 Milaan-de-beste-tips-en-adressen-14 Milaan-de-beste-tips-en-adressen-17 Milaan-de-beste-tips-en-adressen-21 Milaan-de-beste-tips-en-adressen-19 Milaan-de-beste-tips-en-adressen-18 Milaan-de-beste-tips-en-adressen-20

Met bijna 400 pagina’s vol tips, verhalen, foto’s en fijne adresjes is deze Special onmisbaar bij een bezoek aan Milaan. Buon viaggio!

Bestel de Special Milaan

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (computer, laptop, tablet en/of smartphone) van alle moois in de Special genieten.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *