Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Beklim het dak van de Duomo van Milaan

Duomo-Milaan

De Duomo van Milaan maakt telkens weer een onvergetelijke indruk. De kathedraal is zo groots, dat het bijna onmogelijk is om alle details in je op te nemen.

Alleen al op de voorgevel prijken talloze beelden, engelen en andere versieringen – en dan hebben we het nog niet eens over de pinakels op het dak, waar je uren rond kunt dwalen.

In deze blog laten we je een aantal van deze prachtige details zien, voor een unieke blik op dit kroonjuweel van Milaan.

Wil je dit met eigen ogen zien, reserveer dan hier een kaartje voor een bezoek aan de Duomo (incl. het dakterras).

Duomo-Milaan (1a) Duomo-Milaan (1b) Duomo-Milaan (2) Duomo-Milaan (2a) Duomo-Milaan (3)Duomo-Milaan (4) Duomo-Milaan (4a) Duomo-Milaan (4b) Duomo-Milaan (4c) Duomo-Milaan (4d)Duomo-Milaan (4e) Duomo-Milaan (4f) Duomo-Milaan (4g) Duomo-Milaan (5) Duomo-Milaan (5a)Duomo-Milaan (6) Duomo-Milaan (6a) Duomo-Milaan (6b) Duomo-Milaan (7) Duomo-Milaan (7a)Duomo-Milaan (7b) Duomo-Milaan (7c) Duomo-Milaan (9) Duomo-Milaan (9a) Duomo-Milaan (9b)

Nog een must see aan het Piazza del Duomo is de Galleria Vittorio Emanuele II, waar je onder meer een dansje kunt maken op de ballen van de stier in het plaveisel. In deze blog lees je er meer over!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *