Home » Reizen door Italië » Milaan » Beklim het dak van de Duomo van Milaan
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Beklim het dak van de Duomo van Milaan

Duomo-Milaan

De Duomo van Milaan maakt telkens weer een onvergetelijke indruk. De kathedraal is zo groots, dat het bijna onmogelijk is om alle details in je op te nemen. Alleen al op de voorgevel prijken talloze beelden, engelen en andere versieringen – en dan hebben we het nog niet eens over de pinakels op het dak, waar je uren rond kunt dwalen.

Vandaag laten we je een aantal van deze prachtige details zien, voor een unieke blik op dit kroonjuweel van Milaan:. Wil je dit met eigen ogen zien, reserveer dan hier een kaartje voor een bezoek aan de Duomo (incl. het dakterras).

Duomo-Milaan (1a) Duomo-Milaan (1b) Duomo-Milaan (2) Duomo-Milaan (2a) Duomo-Milaan (3)Duomo-Milaan (4) Duomo-Milaan (4a) Duomo-Milaan (4b) Duomo-Milaan (4c) Duomo-Milaan (4d)Duomo-Milaan (4e) Duomo-Milaan (4f) Duomo-Milaan (4g) Duomo-Milaan (5) Duomo-Milaan (5a)Duomo-Milaan (6) Duomo-Milaan (6a) Duomo-Milaan (6b) Duomo-Milaan (7) Duomo-Milaan (7a)Duomo-Milaan (7b) Duomo-Milaan (7c) Duomo-Milaan (9) Duomo-Milaan (9a) Duomo-Milaan (9b)

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *