Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Relais Il Casale – bioresort tussen land en zee in Ligurië

Het laatste Ligurische ontbijt eten we niet aan zee, maar in de oase van rust die zich schuilhoudt in de heuvels vlak achter de mondaine boulevards.

Ons laatste logeeradres is een bijzondere plek waar het heerlijk bijkomen is van alle indrukken van onze reis door Piemonte en Ligurië. Hier, tussen de fruit- en olijfbomen en met in de verte nog altijd uitzicht op de zee, laat je letterlijk al je zorgen van je afglijden.

Familiehotel met vier sterren

Bioresort Il Casale (vier sterren) biedt veel luxe (wellness, spa, beautybehandelingen, massages) maar heeft tegelijkertijd de fijne, ongedwongen sfeer van een familiehotel. Het hotel heeft eigen moestuinen en boomgaarden in de omgeving, waarmee het restaurant heerlijke biologische maaltijden klaarmaakt.

We proeven het zelf, als we aan het ontbijtbuffet kleine puntjes afsnijden van de verse crostata en appelcake. Daarna neemt de trotse eigenaar van het hotel ons aan de hand voor een rondleiding door zijn paradijsje:

Il-Casale-1

Il-Casale-2Il-Casale-3

Je vindt Bioresort Il Casale in Tovo San Giacomo (Via Briffi 22), in de provincie Savona. Een vakantie boeken kan via deze link.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *