Home » Reizen door Italië » Emilia-Romagna » Italia in Miniatura (Rimini) – Italiaanse hoogtepunten in het klein
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Italia in Miniatura (Rimini) – Italiaanse hoogtepunten in het klein

In Viserba, niet ver van Rimini, vind je het Madurodam van Italië: Italia in Miniatura. Hier maak je in enkele uren een complete reis door de laars, langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Het Colosseum, het Canal Grande in Venetië, de Duomo van Florence, de Scheve Toren van Pisa… je ziet het allemaal!

Wij hadden helaas geen tijd voor een bezoek, maar een van onze lezers was er afgelopen zomer en laat ons meegenieten van deze foto’s van de Italiaanse hoogtepunten in het klein:

Arena of Verona in miniature de Arena in Verona, die we weliswaar niet in
miniatuur bewonderden maar wél in het echtItalië-miniatuur-Rimini (2)de trulli in PugliaItalië-miniatuur-Rimini (3)de Trevifontein in Rome – hier mét water,
terwijl die in Rome vanwege een restauratie even droog staatColosseum in miniaturehet Colosseum in RomePiazza di Spagna in miniaturede Spaanse Trappen in RomeExcavations of Pompei in miniature Park, RiminiPompeïItalië-miniatuur-Rimini (7)de beroemde Tre Ponti in Comacchio, niet ver van RiminiItalië-miniatuur-Rimini (8)de Scheve Toren in Pisa

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *