Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ontdek Napels – zinderende stad aan zee

City-Walk-Napels (2)

Napels is een zinderende stad. Het bruist er van het leven, of je nu in een restaurant zit of op straat loopt. De stad is één groot toneel, met de gepassioneerde Napolitanen als hoofdrolspelers.

De nauwe straatjes met de bont gekleurde was die tussen de huizen hangt, de mamma’s die hun oudere bovenburen al schreeuwend overhalen om een teiltje te laten zakken waar de boodschappen of een bord pasta in kunnen, de vele huisaltaartjes, het lawaai en de chaos, de geur van sterke espresso’s en gefrituurde groenten, de voetballende jongetjes, pizzabakkers die jongleren met het deeg… Napels is Italië in het kwadraat!

City-Walk-Napels (4)

Ontdek de mooiste plekken van Napels

Ontdek met onze wandeling de mooiste en meest bijzondere plekken van Napels: Caravaggio’s meesterwerk in de Pio Monte della Misericordia, het Museo Archeologico, de Galleria Umberto I, de Spaccanapoli met onder andere het klooster van Santa Chiara en een altaartje voor Maradona, Pulcinella, een straat vol kerststallen en de Quartieri Spagnoli.

Natuurlijk delen we ook de beste adresjes voor sfogliatelle, babà, voor pizza, limoncello en ander lekkers!

Geniet van al het moois van deze zinderende stad aan zee!

Download Napels – zinderende stad aan zee

Deze Ciao tutti City Walk is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je e-mail, een link om de City Walk te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (pc, laptop, tablet en smartphone) raadplegen. De City Walk bevat ook een link naar de route in Google Maps.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *