Download gratis de Ciao tutti app

Ontdek Napels – zinderende stad aan zee

City-Walk-Napels (2)

Napels is een zinderende stad. Het bruist er van het leven, of je nu in een restaurant zit of op straat loopt. De stad is één groot toneel, met de gepassioneerde Napoletani als hoofdrolspelers.

De nauwe straatjes met de bont gekleurde was die tussen de huizen hangt, de mamma’s die hun oudere bovenburen al schreeuwend overhalen om een teiltje te laten zakken waar de boodschappen of een bord pasta in kunnen, de vele huisaltaartjes, het lawaai en de chaos, de geur van sterke espresso’s en gefrituurde groenten, de voetballende jongetjes, pizzabakkers die jongleren met het deeg… Napels is Italië in het kwadraat!

City-Walk-Napels (4)

Ontdek met onze wandeling de mooiste en meest bijzondere plekken van Napels: Caravaggio’s meesterwerk in de Pio Monte della Misericordia, het Museo Archeologico, de Galleria Umberto I, de Spaccanapoli met onder andere het klooster van Santa Chiara en een altaartje voor Maradona, de Quartieri Spagnoli, het Castel dell’Ovo en het park Villa Comunale.

City-Walk-Napels (10)City-Walk-Napels (3) City-Walk-Napels (15)

Proef bij de beste adresjes van sfogliatelle, babà en pizza, schuif aan voor een authentieke Napolitaanse lunch, maak een ritje met de funicolare en kijk je ogen uit in de straat waar het altijd Kerstmis is.

City-Walk-Napels (1) City-Walk-Napels (7)

Kortom, geniet van al het moois van deze zinderende stad aan zee!

Ciao-tutti-City-Walk-Napels

Download Napels – zinderende stad aan zee voor € 3,99

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *