Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Een digitale reisgids voor de westkust van Sicilië (mét complete stedengids Palermo)

‘L’Italia senza la Sicilia non lascia alcuna immagine nell’anima. Qui comincia tutto,’ aldus Goethe over het eiland dat als een bal op de voet van Italië deint. Hoewel we over bijzondere indrukken op het Italiaanse vasteland niet hoeven te klagen, is Sicilië inderdaad een klasse apart.

Sicilie-collage-2

Het eiland is betoverend, fascinerend in al haar verschillende facetten: de geschiedenis, de mix aan culturen, het eigen dialect, de gewoonten en – vooral – de culinaire tradities. Wie eenmaal voet heeft gezet op deze magische plek, zal er altijd naar terug blijven verlangen – tot je de geuren en kleuren van het eiland weer voor je ogen ziet opduiken.

Wij bezochten Sicilië in mei, als het eiland zich van haar allerbeste kant laat zien, met uitbundig bloeiende bloemen die het mooie landschap nog fraaier maken. In eerste instantie wilden we het hele eiland rondtrekken, maar uiteindelijk besloten we ons – dit keer – te beperken tot het westen van het eiland.

Zo kon Saskia de tijd nemen voor grote en kleine verhalen, kon fotografe Merle verschillende plekken op verschillende momenten van de dag vastleggen en konden we bovenal met alle zintuigen genieten van alles wat dit weelderige westen te bieden heeft.

En dat is nogal wat, zoals we jullie in deze ruim driehonderd pagina’s tellende special vol informatie, tips en kleurrijke foto’s laten zien. Zet al je zintuigen op scherp en geniet met ons mee, in een wervelende reis over het westen van het eiland!

klik hier of op de cover voor een preview van deze Sicilië Special!

 Bestel Ciao tutti Special – Sicilië, het weelderige westen

P.S. De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (pc, laptop, smartphone) of tablet van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *