Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

De Toren van Pisa op de foto

We kennen allemaal wel de foto’s van de Toren van Pisa waarbij de toren door de handen van de gefotografeerde wordt tegengehouden. Michael Hughes pakt het wat origineler aan en maakte onderstaande foto van de Torre Pendente:

souvenirs series

Michael, fotograaf en toerist, of andersom, legt geijkte monumenten van over de hele wereld vast op de gevoelige plaat, met een souvenir of ansichtkaart van die plek erbij. Dat levert verrassende beelden op, waarbij je soms twee keer met je ogen moet knipperen. Is dat nu echt de Big Ben? O nee, wacht, er staat ook een hand op de foto – Michaels hand, die een souvenir-Big Ben op de plek van de echte toren houdt.

Er komen allerlei souvenirs voorbij, van een kleine kameel tot een kleine Don Quichote te paard, van een opblaas-cruiseschip tot een koffielepeltje, van een mini-croissantje tot een asbak. Hieronder nog twee Italiaanse foto’s van Hughes. Nieuwsgierig naar hoe hij te werk gaat? Neem dan een kijkje op zijn website en onthoud zijn tips voor de komende vakantie!

souvenir-optical-illusions-michael-hughes-17

souvenir-optical-illusions-michael-hughes-35

foto’s: Michael Hughes

 

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *