Download gratis de Ciao tutti app

Ontdek Salerno tijdens een virtuele videotour

Mis je Italië – en in het bijzonder Salerno en de Amalfikust? Dan hebben we goed nieuws voor je, want naast onze nieuwe City Walk in deze stad zijn er ook virtuele tours van Felicia van Salerno Travel. Daarmee kun je gewoon vanuit huis genieten van de schoonheid van deze bijzondere streek.

Nu er weer wat meer vrijheid is en Italianen binnen hun eigen regio weer mogen reizen, neemt zij je via Instagram vrijwel dagelijks mee naar mooie plekken in en om Salerno, van Positano tot Vietri sul Mare.

Daarnaast heeft zij een virtuele tour ontwikkeld om Salerno zelf mooi in beeld te brengen, zodat je voor je gevoel echt even ter plekke bent.

Felicia: ‘Sinds we weer naar buiten mogen, nam ik mijn volgers op Instagram een paar keer live mee op mijn wandelingen door de stad. Ze waren allemaal enorm enthousiast. Meerdere malen kreeg ik te horen dat men zich echt even in Italië waande, iets waar we op dit moment allemaal wel behoefte aan hebben.

Daarom werkte ik een exclusieve virtuele tour uit, waarin ik de kijker meeneem door Salerno en onderweg vertel over de geschiedenis van de stad en de vele schatten die er te vinden zijn.

Ik heb er altijd enorm veel plezier in om mijn kennis en ervaringen te delen en heb dit in deze tour dan ook allemaal verwerkt. Het is persoonlijk, ik laat je kennis maken met een stad waar ik zelf echt dol op ben.

Ik laat je proeven van de authentieke sfeer van de stad, zodat het bijna is alsof je er zelf rondloopt. Zo af en toe scheurt er een scooter voorbij, hoor je mensen luid praten en spreken nieuwsgierige buurtbewoners je aan. Tijdens deze virtuele tour kun je Salerno zo écht ervaren en beleven.

Wat kun je precies verwachten?
De tour duurt een uur en omvat het historisch centrum, met de voornaamste bezienswaardigheden, en uiteraard de lungomare, de boulevard. Daarnaast ontvang je een pdf bestand met de route van de tour zodat je deze zelf in bijvoorbeeld Google Maps uit kunt zetten en bewaren. Ook tip ik een aantal eetgelegenheden waar ik zelf graag kom en licht ik een aantal geweldige accommodaties uit voor wanneer je deze stad in het echt wil bezoeken.

Hoe kan ik mee op pad in Salerno?
Je boekt een virtuele tour via deze link. De kosten bedragen € 3,99. Daarvoor krijg je onbeperkt toegang tot de video. Op deze manier kun je, wanneer je maar wil, een uitstapje maken naar Salerno en door de straten van deze kleurrijke stad slenteren.’

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *