Ga op pad met onze City Walks!

De beste bed & breakfasts in heel Italië

beautiful old tuscan country house collage

‘Thou Paradise of exiles, Italy!’ zo tekende de beroemde dichter Shelley, die in Rome is begraven, ooit op. Hij is niet de enige grootheid die zich zo lovend uitliet over Italië. De Russische poëte Anna Akhmatova noteerde: ‘Italy is a dream that keeps returning for the rest of your life.’

Dat kunnen wij alleen maar beamen. Als je eenmaal je hart hebt verloren aan Italië, is er geen redden meer aan. Dan wil je keer op keer terug, om opnieuw te genieten van dat gezellige stadje, dat lieflijke landschap, die lekkere cappuccino en die pittige pasta, afgeblust met een glas koele witte wijn.

Je wilt terug om herinneringen op te halen, maar ook om mooie nieuwe plekken te ontdekken. Nieuwe dorpjes, onontdekte strandjes, afgelegen boerderijen waar de lekkerste kaas, wijn of olijfolie wordt gemaakt.

Je wilt slapen in een authentieke omgeving, waar de eigenaren je niet alleen heel gastvrij ontvangen maar ook niets liever doen dan je de weg wijzen naar hun favoriete adresjes, je de mooiste routes wijzen, de lekkerste ijssalons, het afgelegen strandje waar nooit iemand komt behalve nu en dan een verdwaalde visser.

Precies deze plekken hebben wij voor je verzameld, in een nieuwe online bed&breakfastgids, met de beste bed & breakfasts in heel Italië. Sommige heel authentiek, sommige juist heel modern – maar allemaal even bijzonder en sfeervol.

Je vindt ze door heel Italië, van Milaan tot Lecce, van het Toscaanse platteland tot de Siciliaanse kust. Soms is er slechts één kamer, soms kun je ook met een grotere groep familie of vrienden terecht.

Wat al deze B&B’s gemeen hebben? Ze zijn bijzonder, dankzij hun ligging, hun inrichting, hun uitzicht, maar bovenal door de passie en warmte van hun eigenaren. Daar werden wij keer op keer opnieuw verliefd op en die liefde delen we vandaag graag met jullie.

Virtueel een lintje doorknippen is wat lastig, daarom kunnen jullie de deur naar al die fijne bed & breakfasts zelf openen. Simpelweg door op onderstaande sleutel te klikken krijg je toegang tot onze selectie bijzondere B&B’s. Geniet van het rondneuzen, en alvast buon viaggio!

sleutel

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *