Inspiratie voor een Italiaanse kerst

Ciao tutti Special #6: Italië op tafel

Buongiorno tutti! Op deze feestelijke vierde verjaardag van Ciao tutti presenteren we watertandend en likkebaardend de zesde Ciao tutti Special: Italië op tafel. Met een speciaal dankjewel voor Patruschka Hetterschij van Le Bon Vintage voor de mooie cover!

Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel

In Italië op tafel vind je de lekkerste Italiaanse recepten. Allemaal in setjes van vier – omdat Ciao tutti vandaag precies vier jaar bestaat! We hebben natuurlijk onze Italiaanse vrienden geraadpleegd voor de lekkerste recepten, maar we hebben ook een aantal food bloggers/schrijvers gevraagd om hun favoriete Italiaanse recepten met ons te delen.

Zo vind je in de special vier Italiaanse bijdragen van Italiaans Koken met Antoinette, Uit Pauline’s Keuken, Culy, La Cucina del Sole, Studio Philippi, Rozemarijn Koken & Foto, CuciNina, Liefde voor Lekkers en ZitiZitoni. Ook een aantal uitgeverijen heeft meegewerkt, door recepten van onze favoriete kookboekenschrijvers beschikbaar te stellen.

Samen is het een mooi, divers geheel geworden, met 37 verschillende thema’s, verdeeld over ruim 200 pagina’s. De recepten gaan van feestelijke cocktails tot bijzondere koffie, van romige risotto’s tot prachtige pasta’s, van lekker vers brood tot smeuïge pesto en van authentieke antipasti tot gerechten met een eigentijdse twist. Een kleine sneak preview:

Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel-2 Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel-3 Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel-4 Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel-5 Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel-6 Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel-7 Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel-8 Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel-9

Tijd om de keuken in te duiken dus, met deze 148 recepten. Geniet van het lezen, van het bereiden en vooral van het gezamenlijk opeten (en -drinken) van al deze lekkernijen. Buon appetito!

Ciao-tutti-Special-Italië-op-tafel

Bestel Ciao tutti Special #6 – Italië op tafel voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

5 reacties

 1. Auguri! Vier jaar Ciao Tutti, ik hoop dat er nog heel veel jaartjes bijkomen!!!
  Wij kunnen dit niet meer missen, iedere dag een dosis Italia op het scherm!
  Geweldig zoals je iedere dag ons weer verrast!

 2. Angela Hinskens

  Hallo Saskia Willemijn en Hans,
  Proficiat met 4 jaar Ciao tutti!!! Ik hoop dat jullie dit nog lang blijven doen. Ik geniet er van. Iedere dag een zonnestraal met war italiaanse vitaminen.

 3. Tante Auguri! Ga zo door met zonnestraaltjes uit Italie!

 4. Tanti auguri Saskia mijn cursisten en ik genieten dagelijks van de enorme hoeveelheid aan informatie die jij ons geeft over Italië.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *