Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Love & Gelato – maak een reis naar Rome dankzij Netflix

Vanaf 22 juni geniet je op Netflix van Love & Gelato, een heerlijke feelgood-film die je meevoert naar Rome. Ideaal om even digitaal te genieten van een bezoek aan de Eeuwige Stad!

Love & Gelato

Love & Gelato is de nieuwste film van de producenten van The Kissing Booth en To all the boys I’ve loved before. De film gaat over Lina Emerson (vertolkt door Susanna Skaggs), een Amerikaans meisje dat haar middelbare school net heeft voltooid.

Ze brengt haar zomer liever door met het voorbereiden van haar semester aan het MIT dan dat ze naar Rome vliegt om de laatste wens van haar moeder te vervullen. Maar eenmaal in Italië raakt ze verstrikt in een wervelwind van nieuwe ervaringen.

Ze gaat op zoek naar haar verloren gewaande vader, ze leert hoe ze gelato moet maken en misschien… wordt ze zelfs verliefd – en niet alleen op Rome!

Bekijk de trailer van Love & Gelato

Geniet alvast van de trailer van Love & Gelato:

Ontdek een aantal locaties uit Love & Gelato

Tijdens het bekijken van de film Love & Gelato zul je een aantal prachtige plekken in Rome herkennen, zoals de Sint-Pieter, de Tiber en het Colosseum, maar ook de Mercati di Traiano.

Je bewondert de beelden boven op het Capitool en ziet de Spaanse Trappen voorbijschieten tijdens een tochtje op de scooter, net als het Piazza della Repubblica met de Fontana delle Naiadi.

Ook Villa Adriana in Tivoli komt aan bod. Keizer Hadrianus gaf opdracht voor de bouw van dit villacomplex in 118. Jarenlang werkte men aan de villa, de tuinen en alle bijzondere wensen van de keizer.

Dat het zo lang duurde, kwam vooral doordat Hadrianus steeds iets anders wilde. Elke keer als hij terugkeerde van een verre reis, had hij nieuwe inspiratie opgedaan voor zijn buitenverblijf. In deze blog lees je er meer over.

foto’s: Fabio Zayed | Netflix

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *