Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

5x tiramisù voor Pasen

Wil je met Pasen een Italiaans dessert serveren? Wij gaan voor tiramisù, maar dan wél in Paasstijl, met deze vijf heerlijke variaties op dit verrukkelijke, op en top Italiaanse toetje!

Tiramisù met paaseitjes

Voor deze supersimpele paastiramisù gebruik je dit recept voor de perfecte tiramisù. Garneer de tiramisù met lekkere gesuikerde of chocolade-paaseitjes en klaar is je speciale paasdessert. Liever geen grote schaal op tafel? Maak dan voor iedereen een eigen schaaltje of een (koffie)kopje tiramisù.

Tiramisù met een paashaas

Leuk voor i bambini: serveer de tiramisù (nog altijd naar dit recept voor de perfecte tiramisù) in glaasjes, steek er twee lange vingers in als oren en maak met behulp van witte chocolade dragees, koffieboontjes en vloeibare chocolade een paashaassnoetje.

Tiramisù al limoncello

Met deze limoncellotiramisù tover je meteen de zon op tafel. Nog lekkerder als je er een ijskoud glaasje limoncello bij serveert!

Tiramisù met frambozen en pistachenootjes

Met deze anders-dan-anders tiramisù combineren we drie van onze favoriete ingrediënten: chocoladekoekjes, frambozen en pistachenootjes.

Tiramisù pavlova

Pauline van Uit Paulines Keuken maakte deze heerlijke tiramisù pavlova op basis van de cappuccino pavlova van Nigella Lawson. Het recept biedt iets meer uitdaging dan een gewone tiramisù, maar het resultaat is daar ook naar: je zet een waar paaspronkstuk op tafel!

foto: Uit Paulines Keuken

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *