Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

De verloren brief – Cristina Caboni

Tijdens Ciao tutti’s Italiaanse boekenweek tippen we een week lang de mooiste boeken voor deze zomer, met vandaag De verloren brief van Cristina Caboni. Een aanrader voor liefhebbers van romantiek en (oude) boeken!

Sofia probeert te ontsnappen aan het dagelijkse verdriet van haar gestrande huwelijk. Wanneer ze door de straten van Rome wandelt, stuit ze op een boekwinkel. Andrea, de oude eigenaar, ontdekt al gauw Sofia’s passie voor het restaureren van boeken en geeft haar een antiek boek om aan te werken. Daarin vindt Sofia een handgeschreven pagina: het is een brief van Clarice, een bedreven boekbinder uit de achttiende eeuw. Als vrouw mocht Clarice haar vak niet uitoefenen, maar ze streed voor haar dromen, haar onafhankelijkheid en haar lot.

Er moeten nog twee andere brieven van Clarice zijn en Sofia is vastbesloten die te vinden. Ze roept de hulp in van grafoloog Tomasso Leoni. Samen volgen ze de aanwijzingen, van Londen via Wenen naar Rome. Alleen het verhaal van Clarice kan Sofia de hoop weer teruggeven die ze verloren heeft…

Namens Xander Uitgevers mogen we alvast een fragment van dit boek delen. Via deze link kun je het fragment in pdf openen.

Lees meer in

De verloren brief | Cristina Caboni | vertaald door Dorette Zwaans & Rianne Aarts ISBN 9789401609203 | € 19,99 | Xander Uitgevers bestel De verloren brief via deze link bij bol.com

Lees ook de andere boeken van Cristina Caboni:
*De dochter van de parfumeur
*De bloementuin
*De bijenkoningin

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *