Home » Reizen door Italië » Gardameer » Fototour langs het Gardameer
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Fototour langs het Gardameer

Ciao tutti! Ter ere van onze nét verschenen Special Garda Slow & More nemen we jullie vandaag mee op een fototour langs het meer, met zeventien prachtige plekken aan de oevers van het meer. Divertitevi!

Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-3Gardameer-kaart1-Riva-del-GardaRiva del Garda2-TorboleTorbole3-MalcesineMalcesine4-Torri-del-BenacoTorri del Benaco5-GardaGarda6-BardolinoBardolino
7-LaziseLazise8-Peschiera-del-GardaPeschiera del Garda9-SirmioneSirmione10-Desenzano-del-GardaDesenzano del Garda11-Moniga-del-GardaMoniga del Garda12-Manerba-del-GardaManerba del Garda13-SalòSalò14-Gardone-RivieraGardone Riviera
15-Toscolano-MadernoToscolano Maderno16-GargnanoGargnano
17-Limone-sul-GardaLimone sul Garda

Kleurrijke Special
Nog veel meer prachtige foto’s, verhalen en tips vind je in de Ciao tutti Special Garda Slow & More. In meer dan 350 pagina’s tonen we je de beste, mooiste en bijzonderste plekken aan en rondom het Gardameer. Onmisbaar voor wie vakantie viert aan het Gardameer!

Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More

Bestel Ciao tutti Special #23 Garda Slow & More voor € 5,95

P.S. De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *