Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Fotogenieke Fiats

Ons hart gaat nog altijd sneller kloppen als we een oud Fiatje zien staan. De Fiat blijkt een van de meest gefotografeerde objecten, als we door onze fotoverzamelingen bladeren.

Fiat (1) Fiat (2)foto: Nadine LandmanFiat (2a) Fiat (3) Fiat (4) Fiat (5) Fiat (7) Fiat (8) Fiat (9)

Liefst spotten we een van de oudere modellen. Gebutst en gehavend in een Romeins straatje, puntgaaf en trots op een Toscaanse oprijlaan en al ronkend rijdend door de straten van een verder verlaten dorpje… we legden het allemaal vast op de gevoelige plaat.

In alle kleuren van de regenboog komen ze voorbij, met af en toe aandacht voor een detail als een nummerbord, een spiegel of een koplamp.

Ook Paul maakte tijdens zijn laatste Sicilië-reis weer heel wat Fiatfoto’s:

Fiat-Sicilië (1) Fiat-Sicilië (2) Fiat-Sicilië (3) Fiat-Sicilië (4) Fiat-Sicilië (5) Fiat-Sicilië (6) Fiat-Sicilië (7) Fiat-Sicilië (8) Fiat-Sicilië (9) Fiat-Sicilië (10) Fiat-Sicilië (11) Fiat-Sicilië (12)

Samen vormen ze zo’n vrolijk geheel dat hij er besloot een blijvend aandenken van te maken, met een kleurrijke fotocollage op canvas.

Inmiddels schitteren de Fiats niet alleen in het Siciliaanse landschap, maar ook in de huiskamer van Paul en Lianne, waar ze elke dag zorgen voor een heerlijke herinnering aan het zonnige eiland.

Fiat-canvas-foto (3) Fiat-canvas-foto (4) Fiat-canvas-foto (5)

Heb jij ook zo’n mooie Fiatfoto (of een hele collectie foto’s) uit Italië? Deel je foto’s met ons (via mail, Facebook of Twitter) en we zetten ook de door jou vereeuwigde Fiats in het zonnetje (uiteraard met naamsvermelding)!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *