Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Klaar voor de zomer met deze must haves van Collistar!

Het Italiaanse cosmeticamerk Collistar zorgt ervoor dat je deze zomer stralender oogt dan ooit! Dankzij hun nieuwe Mediterranea met Smart Sun Protection, de Magic Drops en natuurlijk de uitgebreide lijn aan zonneproducten geniet je deze zomer onbezorgd van de zon.

Mediterranea – Sun Compact Foundation

De perfecte foundation voor de zomer! Dankzij de unieke samensmelting van de make-upexpertise en de innovatieve formulering van de zonverzorgingsproducten van Collistar Milano kun je nu een foundation met zonbescherming in je beautycase stoppen.

Mediterranea beschermt dankzij Smart Sun Protection SPF 15, het provitamine D-filtersysteem van Collistar, en geeft je huid een natuurlijke, matte finish voor een gezonde look en een onberispelijke huid.

De Mediterrane Sun Compact Foundation-lijn is verkrijgbaar in vier verschillende tinten, geïnspireerd op de beroemdste Italiaanse eilanden, als extra verwijzing naar de mediterrane schoonheid waar het product voor staat. Van noord naar zuid worden de tinten steeds intenser: van Elba via Ischia en Capri naar Pantelleria. De herbruikbare houder is los verkrijgbaar.

Magic Drops – voor een stralende huid

De Magic Drops zijn al jarenlang een bestseller. Dankzij de formule met een vloeibare textuur  zorgt het voor een gezonde en gouden kleur, gelijkmatig en zonder vlekken.

Met de Magic Drops verkrijg je snel een zongebruinde gloed. Het voordeel van Magic Drops is dat je ook naar eigen wens de kleur kunt aanpassen door zelf te bepalen hoe en hoe vaak je de Drops gebruikt.

Een van de sterke punten van Magic Drops is de snelheid: het werkt in minder dan een uur dankzij de aanwezigheid van een innovatief en uniek ingrediënt dat het zelfbruiningsproces versnelt en de daarvoor benodigde tijd verkort.

De donkere druppels verwijderen onmiddellijk de grauwheid van het gezicht voordat het zelfbruinende effect begint, dat als ware het magie een stralende teint tevoorschijn tovert.

Protective Drops – voor een magische textuur

Naast de Magic Drops biedt Collistar nu ook Protective Drops om aan je beauty routine toe te voegen. Jezelf beschermen is immers het eerste echte gebaar om jeugdigheid te behouden.

Goede bescherming tegen uv-stralen en omgevingsstress is uiterst belangrijk, aangezien deze externe factoren huidveroudering versnellen en de teint dof maken.

De Protective Drops zijn zowel een zonnefilter met een hoge bescherming (SPF 50) als een anti-age concentraat dat zorgt voor een heldere en egale teint. Een paar van deze ultralichte druppels bieden de hele dag bescherming en vormen een schild tegen de schadelijke effecten van UV stralen, vrije radicalen en agressieve invloeden van buitenaf, waardoor vroegtijdige veroudering en verkleuring van de huid worden voorkomen.

Zoek de zon op met Collistar

Natuurlijk zorgt Collistar ook voor goede bescherming tegen de zon. De Smart Sun Protection, het innovatieve filtersysteem van Collistar, maximaliseert de positieve effecten van zonlicht en biedt optimale bescherming.

Het wordt actief bij blootstelling aan de zon en stimuleert zo de aanmaak van vitamine D. Smart Sun Protection zit zowel in de klassieke zonverzorgingslijn als de lijn voor de extra gevoelige huid van Collistar.

De filters van Smart Sun Protection zijn afgestemd op verschillende lichtfrequenties. Deze formule beschermt niet alleen tegen UVA- en UVB-straling, maar bevat ook specifieke filters tegen blauw licht, het gedeelte van het lichtspectrum dat deels verantwoordelijk is voor fotoveroudering, en infrarood licht.

Tegelijkertijd laat de formule wel het gele, groene en rode licht door. Dit zijn de positieve lichtfrequenties van de zon die onzuiverheden zoals acne, vitiligo en psoriasis verbeteren, de aanmaak van bèta-endorfinen die ervoor zorgen dat je je goed voelt stimuleren, en het natuurlijke slaap-waakritme van het lichaam regelen.

Wij hebben er afgelopen reizen – onder meer bij Hartje Puglia, waar we ook een aantal mooie foto’s schoten van de zonnebrand – al veel gebruik van gemaakt en ook volgende week gaat Collistar weer mee op reis.

De Italiaanse essentie van zomer

Niet onbelangrijk: de zonverzorgingsproducten van Collistar beschermen niet alleen goed, ze ruiken ook nog eens heerlijk. Ze zijn direct te herkennen aan hun heerlijke bouquet van bergamot, fresia, oranjebloesem en muskachtige basisnoten… De Italiaanse essentie van zomer!

Nieuwsgierig? De producten van Collistar zijn te koop bij de parfumerie, bij de luxe gesorteerde drogisterij en via de website van Collistar.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *