Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Italiaanse passie vertolkt door Bocelli

Andrea Bocelli geeft regelmatig een intiem concert op een bijzondere plek. Zo treedt hij een keer per jaar op in het voor de rest van het jaar lege en stille Teatro del Silenzio in Lajatico (Toscane).

In augustus 2012 gaf hij een schitterend concert op het Piazzetta in Portofino (Ligurië). Voor een zeer select gezelschap zong hij in deze adembenemende omgeving de sterren van de hemel. Zijn liefdesliedjes, die hij samen met Caroline Campbell (viool), Chris Botti (trompet) en een orkest van veertig personen ten gehore bracht, klonken onder de steeds donker kleurende hemel van Portofino mooier dan ooit. Kippenvel, zeker toen hij samen met zijn geliefde Veronica het duet Something Stupid zong.

Love in Portofino

Bocelli zingt zijn romantische songs tijdens Love in Portofino in maar liefst vijf verschillende talen: het Italiaans, het Engels, het Frans, het Spaans en het Portugees. Allesoverheersend is echter de universele taal van de liefde, die je elk woord tot diep in je hart doet begrijpen. Bekijk hier de trailer van dit romantische concert!

Passione Bocelli

Passione
Ook thuis kunnen jullie genieten van Bocelli’s passie. Sinds eind januari is zijn nieuwe album Passione te koop, vol klassieke love songs met onder anderen Jennifer Lopez en Nelly Furtado. Ook hier is een trailer van gemaakt, waarin Bocelli vertelt over de kracht van de liefde.

Benieuwd naar Bocelli’s passie? Bestel Passione via deze link bij bol.com!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *