Home » Italië dichtbij » Hebben! » Ciao tutti trakteert op Trasparenze Blush van Collistar
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Ciao tutti trakteert op Trasparenze Blush van Collistar

Het Italiaanse make-up merk Collistar presenteert dit voorjaar een kleurrijke nieuwe collectie: Transparency. Het is de eerste make-up collectie die een link heeft met de wereld van design. Kartell, bekend van de doorzichtige design stoelen, tekende namelijk voor het transparante design. Daardoor is deze kleurrijke collectie nog meer dan anders een echte must have – want wanneer stop je nu twee Italiaanse grootheden in je handtas of koffer?

Collistar-Kartell

Collistars collectie voor de lente en de zomer van 2015 combineert de Italiaanse identiteit met een frisse schoonheid. Warme kleuren en veranderende tinten komen niet alleen terug in de compositie en textuur van de make-up, maar ook in de manier waarop deze gepresenteerd wordt in de verpakking. De geleidelijke transparantie onthult het product beetje bij beetje, als de eerste zonnestralen in de ochtend.

Collistar-Kartell-Transparceny-make-up (3) Collistar-Kartell-Transparceny-make-up (4) Collistar-Kartell-Transparceny-make-up (5)

Maar de kleuren van transparantie zijn niet alleen om naar te kijken, maar ook om ‘gedragen’ te worden op de huid, en te spelen met tinten en kleuren. Het zijn fragmenten van kleur, tinten in een beeld waarmee een transparante make-up op maat aangebracht kan worden.

Als smakelijke sorbets in heldere, uitnodigende kleuren die je wel moét proberen – zo zien de nagellak, lipgloss, lippotloden en oogschaduw eruit. Dat geldt helemaal voor de Trasparenze multi-blush oogschaduw – waar we namens Collistar vijf lezers blij mee mogen maken!

Collistar-Kartell-Transparceny-make-up (2)

De transparante deksel met zijn dunne metalen rand die mooi contrasteert met de fuchsia verpakking benadrukt het contrast tussen de drie delen van kleur met hun fluweelzachte afwerking. Schoonheid heeft niet veel nodig: het draait allemaal om eenvoud. De zijdezachte, ragfijne, bijna ongrijpbare poeder van dit multifunctionele make-up product buigt naar wens van elke vrouw op de kwast: de drie kleuren worden vermengd tot stralende natuurlijke tinten en reflecties om echt speciale effecten te creëren.

Het is perfect als blush, om de gezichtscontouren te benadrukken en voor een gezonde teint, en/of als oogschaduw voor een heldere oogopslag. De chique afwerking met de K van Kartell en de C van Collistar is een verfijnd detail dat deze unieke limited edition make-up karakteriseert.

Win deze kleurrijke blush van Collistar!
De winactie is helaas afgelopen. Lieve Peeters, Marianne Bruens, Umberta Rossi, Linda Achterberg en Monique Besselink krijgen de multi-blush ooogschaduw thuisgestuurd.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *