Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Nieuw: Oefenboek Grammatica Italiaans van Van Dale!

Onmisbaar voor iedereen die Italiaans leert (of wil gaan leren): met dit Oefenboek Grammatica Italiaans oefen je de Italiaanse grammatica op je eigen niveau!

Jaap Parqui, uitgever Van Dale: ‘Docenten vroegen ons keer op keer om oefeningen bij die fijne, heldere Van Dale Grammatica’s. Daarom hebben we nu deze oefenboeken gemaakt, met oefeningen op elk niveau, van A1 tot C1.’

Met dit nieuwe oefenboek krijg je snel grip op de grammaticaregels van het Italiaans. Grammatica kun je namelijk het best leren door er veel mee te oefenen, dan wordt het op een gegeven moment – echt – een tweede natuur.

De nieuwe Van Dale Oefenboeken sluiten aan bij de populaire reeks Van Dale Grammatica’s: alle oefeningen zijn ingedeeld in ERK-niveaus (A1-C1), zodat je op je eigen taalniveau kunt oefenen.

Het Oefenboek Grammatica Italiaans omvat meer dan 250 pagina’s, allemaal geschreven door Rita Sorce, Saskia’s allereerste lerares Italiaans, met de hulp van een aantal andere ervaren taaldocenten. Het is een rijk geïllustreerde uitgave, met ook veel culturele informatie, waardoor Italiaans leren bijna als vanzelf gaat!

Een klein voorproefje:

Van Dale Oefenboek Grammatica Italiaans | ISBN 9789460774997 | € 29,99 | bestel het Van Dale Oefenboek Grammatica Italiaans via deze link bij bol.com

Nog meer tips van Van Dale om Italiaans te leren:
*Van Dale Grammatica Italiaans
*Van Dale Taalcursus Italiaans voor beginners
*Van Dale Italiaans Beeldwoordenboek
*Van Dale Italiaans Beeldwoordenboek Op reis
*Van Dale Mini-woordenboek Italiaans

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

2 reacties

  1. Hi Saskia, wat een super goede tip! Die gaat op mijn lijstje. Groet!

  2. Grazie Marleen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *