Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Battito Infinito – het nieuwe album van Eros Ramazzotti

Na een bijna vier jaar lange stilte is Eros Ramazzotti weer terug. Vorige week verscheen zijn nieuwe album, Battito Infinito. Ook startte hij met een speciale reeks concerten, als voorproefje op de Battito Infinito World Tour.

Ramazzotti zong onder meer de sterren van de hemel in het theater van de Valle dei Templi in Agrigento. Deze week staat hij vier keer in de Arena van Verona, waar hij zowel de liedjes van zijn nieuwe album als oude klassiekers ten gehore zal brengen.

Eros Ramazzotti in Amsterdam en Brussel

Tijdens de Battiti Infinito World Tour komt Eros ook naar Amsterdam en Brussel. Op donderdag 16 februari 2023 geeft hij een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaartjes voor dit concert bestel je via deze link.

Op 21 en 22 februari 2023 staat Eros op het podium van Vorst Nationaal in Brussel. Voor meer informatie en tickets check je deze link.

Tien concerten Eros Ramazzotti in Italië

Daarna zal hij in Italië te zien en te horen zijn. Hij start op 4, 15, 17 en 18 maart 2023 in Assago (bij Milaan), gevolgd door een optreden op 25 maart 2023 in Turijn en op 4 april 2023 in Florence. Op 6 en 7 april 2023 is Eros in Rome, op 11 april 2023 in Eboli (Campanië) en op 28 april in Jesolo (Veneto).

Non vedo l’ora di riabbracciare i miei fan di tutto il mondo perché credo che questo sia il modo migliore per affrontare questo momento complesso e ricominciare a fare musica. Insieme.

foto: Mario Botta

Ama – universele ode aan de liefde

Na het album Vita ce n’è, dat Eros in november 2018 uitbracht, markeert Ramazzotti’s nieuwe album zijn nieuwe artistieke identiteit. Dat hoor je al meteen aan Ama, de eerste single van het album, die in juni uitkwam, als een universele ode aan de liefde:

Dit zijn alle liedjes die op Battito Infinito te beluisteren zijn:

Je kunt het album via deze link bestellen bij bol.com, maar ook beluisteren via onder andere Spotify.

Klassiekers van Eros Ramazzotti

Tijdens de World Tour zal Eros naast de nummers van zijn nieuwste album natuurlijk ook heel wat klassiekers ten gehore brengen, zoals Se bastasse una canzone, Cose della vita, Un’emozione per sempre en Musica è.

Dit laatste liedjes is onze favoriet. Je vindt het ook terug in onze playlist met Italiaanse liedjes over muziek.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *