Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Viva la musica! – de 50 mooiste Italiaanse liedjes over muziek

Luister je graag naar Italiaanse muziek? Dan kun je je hart ophalen aan onze nieuwe playlist, met maar liefst vijftig Italiaanse liedjes over muziek, van Musica è van Eros Ramazzotti en Vivo per lei van Andrea Bocelli tot Musica che resta van Il Volo en Come musica van Jovanotti.

Er is voor ieder wat wils, van Paolo Conte en Max Gazzé tot Laura Pausini en Ludovico Einaudi, van Lucio Dalla en Fabrizio De André tot Thegiornalisti en Vito Lavita.

Je vindt al deze nummers – in totaal goed voor ruim drie uur aan Italiaanse musica – heel handig in een Spotify-playlist, zodat je met één klik op deze link lekker lang kunt luisteren en meezingen…

Geniet van de mooiste Italiaanse liedjes over muziek!

foto: Photology1971

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

4 reacties

 1. Henriette Kerdel

  Jammer, maar ik kan de link voor de italiaanse liedjes niet openen.
  Peccato!
  Kunnen jullie helpen?
  Ik geniet van jullie mails
  Henriette

 2. Dat is gek Henriette, want hij klinkt al uit honderden speakers aan de cijfers te zien. Je moet wel een (al dan niet gratis) Spotify-account hebben, dan kun je alle liedjes luisteren!

 3. Beste Saskia,

  Ik wou je bij deze toch wel eens in de bloemetjes zetten! Ik kreeg van mijn kinderen voor mijn moedertjesdag je nieuw boek over Puglia. Ik had al meerdere keren opgemerkt dat ik wel heel graag dit boek wou hebben. We zijn sinds gisteren terug van 17-dagen Puglia en ik heb er mijn hart verloren. We hadden zoveel bruikbare tips uit je boek meegekregen en dat maakte dat ons bezoek aan Lecce, een fietstocht in Montalbano, Ostuni, Monopoli en ja hoor, ook Matera een onvergetelijke indruk naliet!

  Ik geniet sowieso iedere week van je blog! Dus bij deze, hartelijk dank vanuit Ieper, België.

  Cari saluti,
  Lieve

 4. Grazie mille Lieve, wat fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van Puglia en Matera.
  Blij dat ik daar met mijn boek een steentje aan heb mogen bijdragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *