Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Sulla stessa onda – Siciliaanse kijktip op Netflix

Vanaf donderdag 25 maart geniet je van een nieuwe Italiaanse film op Netflix: Sulla stessa onda (ook wel Caught by a wave genoemd). Vanaf de bank reis je even heerlijk naar Sicilië.

Je maakt kennis met de zeventienjarige Lorenzo, die tijdens een zeilkamp in San Vito lo Capo als instructeur werkt. Hij houdt van de zee, de golven, het strand. De perfecte setting voor een eerste liefde, die hij vindt in de zestienjarige Sara.

De liefde blijkt niet zomaar een zomerliefde te zijn. Als ze elkaar weer zien in Palermo, blijkt de vonk nog net zo sterk als aan zee. Tot Sara Lorenzo’s berichtjes ineens niet meer beantwoordt. Op zoek naar een antwoord klopt Lorenzo bij haar thuis aan, waar blijkt dat Sara ziek is.

Lorenzo laat zich echter niet uit het veld slaan. Zijn liefde voor Sara is sterker dan welke tegenslag ook. Hij wil haar gelukkig zien en bedenkt dat ze zich samen moeten inschrijven voor een regionale zeilwedstrijd, om samen over de golven te scheren.

Bekijk alvast de trailer:

Nog meer Italiaanse films op Netflix
Eind deze maand voegt Netflix een enorme reeks Italiaanse films aan het aanbod toe, van klassiekers in zwart wit tot kleurrijke liefdesverhalen. Je kunt je hart ophalen aan onder meer:
*Caterina va in città
*Enrico Piaggio – An Italian Dream
*Scialla!
*Viva l’Italia
*Fratelli unici
*I figli di nessuno
*Belle ma povere
*Rugantino
*Una farfalla con le ali insanguinate
*A cavallo della tigre
*Anonimo Veneziano
*L’amore, il sole e le alter stelle
*Nessuno mi può giudicare
*La tenerezza
*Poli opposti
*Io che amo solo te
*Lazzarella
*Permette? Alberto Sordi
*Scusate se esisto

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

3 reacties

  1. Fantastisch dat je ons dit deelt! Aanbod Italiaanse film is schaars op Netflix en nu ik kijk er nu al naar uit om tijd te maken om tv te kijken! Heeeerlijk die films! Ik voel me nu al super gelukkig worden ☀️☀️☀️

  2. Semplicemente bellissima

  3. Heel erg fijn dat je aankondigt op je site wanneer er weer een nieuwe Italiaanse film is te bewonderen op Netflix of andere plaatsen. (bios, tv) Grazie mille!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *