Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Sophia Loren schittert in de nieuwe film La vita davanti a sé (The Life Ahead)

Op Netflix geniet je nu van een nieuwe film met de legendarische Sophia Loren in de hoofdrol: La vita davanti a sé.

De inmiddels 86-jarige Loren schittert als altijd. Ze speelt de rol van Madame Rosa – een overlevende van de Holocaust die nu een opvang runt voor kinderen die nergens anders terecht kunnen. Als ze de Senegalese moslimjongen Momo in huis neemt, nadat hij haar op straat heeft beroofd, groeit er gaandeweg een bijzondere band tussen de twee, ook al gaan ze beiden gebukt onder hun verleden.

Net als tijdens haar eerdere films kun je je ogen niet van haar afhouden. Ze draagt de film en zal je keer op keer ontroeren, net als Momo. Bekijk alvast de hartverwarmende trailer, met voor de oplettende kijker beelden van de steden Bari en Trani:

De film is geregisseerd door Edoardo Ponti, Sophia Lorens zoon, met wie ze al eerder samenwerkte, onder meer voor La voce umana (2014). Het verhaal is geïnspireerd op het boek van de Franse schrijver Romain Gary, dat je via deze link als e-book in het Italiaans kunt bestellen.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

10 reacties

 1. Berry van klooster

  Ik word elke keer weer verrast door de schart aan artikelen , tips , kunst, de mooi foto’s . Zo word ik op de hoogte gehouden van het nieuws uit mijn geliefde Italië, ben op de hoogte van het verschijnen van nieuwe films, mooie plekjes waar ik ooit naar toe wil gaan. Kortom een bron van inspiratie. Er wordt zoveel moeite en enthousiaste gestoken in deze site! Waarvoor dank, Berry

 2. Grazie Berry, daar doen we het voor, om al dat moois te delen. Dank voor je fijne enthousiaste reactie. Buon weekend!

 3. Ik kan niet anders dan volmondig akkoord gaan met de woorden van Berry! Telkens valt me op, wanneer ik weer een nieuwe mail zie verschijnen en daar de inhoud van lees, dat ik meteen weer meer ‘zon’ en vreugde ervaar… In tijden wanneer het minder gaat is het zo fijn én waardevol om herinnerd te worden aan het ‘zoete leven’, aan alle schoonheid en heerlijkheden van een land als Italië. En in deze blog wordt dit ruimschoots belicht. Herinneringen van eerdere reizen komen spontaan boven bij het zien van de mooie foto’s, én de reiskriebels worden aangevuurd voor nieuwe bestemmingen. Grazie mille!!

 4. Saskia, ik blijf genieten van Ciao Tutti…..
  De prachtige plaatjes die voorbij blijven komen: geweldig.
  En de film van Sophia Loren ga ik zeker zien, een geweldige actrice, heb veel films van haar gezien.

  Ga volgend voorjaar mijn jonge meisjesdroom in vervulling laten gaan: Vespa scooter Prima Vera.
  Heb alvast een mini uitgave gekocht om de winter door te komen en aan te wennen !
  Had graag een foto meegestuurd maar dat kreeg ik niet voor elkaar .
  Lieve groet,
  Cora

 5. Grazie Cora! Een foto mag je altijd mailen, dat kan inderdaad niet via een reactie.
  Geniet in elk geval van de voorpret – én van de film met la Loren!

 6. Grazie mille Marianne, dat is beide precies de bedoeling: genieten van mooie herinneringen aan eerdere reizen en alvast dromen over nieuwe viaggi…

 7. Heerlijk om telkens op de zaterdagochtend even weg te duiken in de ciao tutti nieuwsbrief, en dank voor al dat delen; tips, foto’s, recepten, films…… La Vita e Bella

 8. Wow, wat een fantastische vrouw en wat ziet ze er nog goed uit met haar 86 jaar.
  Ik ben een groot fan van haar.

 9. Ik reis al 55jaar naar italia, maar met ciao tutti kom je zoveel meer te weten over Italia grazie mille ciao!

 10. Jeffy Aschermann

  Wij zijn ook heel blij met jullie! Al vanaf het begin! Heerlijke ontspanning en vakantie gevoel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *