Home » Italiaans eten » Recepten » Vier de zomer met Aperol Spritz met citroenbier
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Vier de zomer met Aperol Spritz met citroenbier

Feestelijke aardbeienpolonaises, krokante speltcrostata met abrikozen, een prosecco-cocktail op ’n stokje, rabarber-frambozentaart en meer zomerzoete recepten vind je in Janneke Philippi’s Vier de zomer, dat de komst van een zomer vol blozend fruit, zwoele avonden met cocktails en etentjes in de tuin aankondigt.

Vier-de-zomer-Janneke-Philippi

Vier de zomer bevat veel nieuwe inspiratie voor taarten, cakes, desserts en ander lekkers. Om thuis elke fijne zomerdag te vieren, met heel veel extra tips om nog meer van dit heerlijke seizoen te genieten!

Op Ciao tutti deelt Janneke alvast het recept voor Aperol Spritz met citroenbier. Janneke: ‘Bij de lange, warme zomeravonden horen natuurlijk lekkere drankjes. Dit zijn een paar drankjes die ik graag, gemakkelijk en snel maak. En waarop ik volop varieer, een hele zomer lang!

Mijn nieuwste zomerontdekking zijn biercocktails. Zó leuk, plus oneindig veel likeuren, bieren en zomerfruit zijn lekker om te combineren. En perfect dorstlessend!

Aperol-Spritz-citroenbier-Janneke-Philippi

Deze Aperolvariant is geïnspireerd op hét terrasdrankje uit Italië en heel makkelijk te maken. Schenk in 4 glazen 400 ml Aperol. Voeg wat ijsblokjes en vers fruit toe en schenk er twee flesjes gekoeld citroenbier (300 ml) bij. Steek in elk glas nog een takje munt.’ Cin cin!

Nog meer zomerse recepten vind je in

Vier-de-zomer-Janneke-Philippi

Vier de zomer met Janneke Philippi | Janneke Philippi | ISBN 9789045211374 | € 7,99 | Karakter Uitgevers | bestel Vier de zomer met Janneke Philippi via deze link bij bol.com

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *