Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Vier de zomer met Aperol Spritz met citroenbier!

Feestelijke aardbeienpolonaises, krokante speltcrostata met abrikozen, een prosecco-cocktail op ’n stokje, rabarber-frambozentaart en meer zomerzoete recepten vind je in Janneke Philippi’s Vier de zomer, dat de komst van een zomer vol blozend fruit, zwoele avonden met cocktails en etentjes in de tuin aankondigt.

Vier-de-zomer-Janneke-Philippi

Vier de zomer bevat veel nieuwe inspiratie voor taarten (zoals deze Italiaanse zomertaart met room), cakes, desserts en ander lekkers. Om thuis elke fijne zomerdag te vieren, met heel veel extra tips om nog meer van dit heerlijke seizoen te genieten!

Janneke trakteert niet alleen op tien kookboeken, maar ook op het recept voor Aperol Spritz met citroenbier. Janneke: ‘Bij de lange, warme zomeravonden horen natuurlijk lekkere drankjes. Dit zijn een paar drankjes die ik graag, gemakkelijk en snel maak – en waarop ik volop varieer, een hele zomer lang.

Mijn nieuwste zomerontdekking zijn biercocktails; oneindig veel likeuren, bieren en zomerfruit zijn lekker om te combineren. En perfect dorstlessend!

Aperol-Spritz-citroenbier-Janneke-Philippi

Deze Aperolvariant is geïnspireerd op hét terrasdrankje uit Italië en heel makkelijk te maken. Schenk in vier glazen 400 milliliter Aperol. Voeg wat ijsblokjes en vers fruit toe en schenk er twee flesjes gekoeld citroenbier (300 milliliter) bij. Steek in elk glas nog een takje munt.’ Cin cin!

Nog meer zomerse recepten vind je in

Vier-de-zomer-Janneke-Philippi

Vier de zomer met Janneke Philippi | Janneke Philippi | ISBN 9789045211374 | € 3,99 | Karakter Uitgevers | bestellen kan direct bij Janneke, via e-mail – op de website Studio Philippi vind je meer details

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Will Langenberg

    Ik heb graag meegedaan voor deze heerlijke vijftig recepten met zoet en sappig zomerfruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *