Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Heerlijke chocolade-hazelnoottruffels met Nocciolata Crunchy

Maak deze heerlijke chocolade-hazelnoottruffels met Rigoni’s nieuwe Nocciolata Crunchy – biologische chocolade-hazelnootpasta met geroosterde stukjes hazelnoot.

foto en recept: Giochi di zucchero

Voor 20 truffels heb je nodig: 400 gram droge koekjes (Maria-koekjes bijvoorbeeld) | 200 gram Rigoni Nocciolata Crunchy | cacao

Verkruimel de koekjes boven een kom tot ze heel fijn zijn en meng er de Nocciolata Crunchy door tot je een homogeen en glad mengsel hebt. Zet het even in de koelkast, al is het maar tien minuten, zodat je er makkelijker bolletjes van kunt rollen.

Maak met behulp van een lepel bolletjes ter grootte van een walnoot. Rol ze tussen je handen goed rond om ze vervolgens door een schaaltje cacao te rollen. Leg elk balletje in een kleine papieren muffinvorm en zet ze tot het moment van serveren in de koelkast.

Chocolade-hazelnootpasta met een bite

Nocciolata Crunchy is niet alleen heerlijk romig maar zorgt tegelijk ook voor een lekkere bite. Het is honderd procent biologisch, zonder palmolie, geproduceerd met 22% hazelnoten, Trinitario-cacao van topkwaliteit en natuurlijk vanille-extract.

De Crunchy-variant maakt het kwartet aan Nocciolata in het Nederlandse schap compleet, naast de Nocciolata Classica, de Nocciolata Zonder Melk en de Nocciolata Bianca.

Nocciolata is, net als de andere producten van Rigoni di Asiago, verkrijgbaar bij Ekoplaza, Odin, G&W GezondheidsWinkel, speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en -drogisterijen.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *