Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Op pad met Dan Brown!

Ben jij de beste reisblogger van Nederland? Dat vroegen de Nederlandse Spoorwegen op 2 januari. Op 10 januari is Dan Brown namelijk te gast. De schrijver van onder meer De Da Vinci Code en Inferno reist met een historische trein door Nederland.

Dan-Brown

Als je jezelf wilde nomineren als reisblogger, moest je een link naar je reisblog posten, plus een motivatie. De prijs: voor één dag de persoonlijke reisblogger van Dan Brown zijn!

Dan-Brown-2

Saskia deed mee, met bovenstaande reactie, en vanmiddag kwam er een telefoontje van een onbekend nummer…. Inderdaad, de NS! Saskia was de winnaar van de actie en mag dus aanstaande vrijdag op pad met Dan Brown! Jullie kunnen je voorstellen dat er even gestuiterd werd op het Ciao tutti-kantoor!!

Rond de klok van negen uur ‘s ochtends moet Saskia vrijdag op een speciale locatie in Amsterdam zijn (die houden we nog even geheim). Na een eerste ontmoeting met Dan Brown reist ze mee met de historische trein naar Leeuwarden. Steeds in gezelschap van Dan Brown en natuurlijk continu notities aan het maken voor een aantal blogs, zowel voor Ciao tutti als voor de Nederlandse Spoorwegen. En als klap op de vuurpijl krijgt Saskia een gesigneerd exemplaar van zijn laatste boek Inferno mee!

Zoals beloofd volgt een uitgebreid verslag, maar voor het zover is, gaan we eerst even toosten op dit geweldige nieuws – en daarna door naar Dan Browns lezing in Amsterdam. A presto!!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

2 reacties

  1. Geweldig!!!! Auguri!!! Het duimen heeft geholpen!

  2. Geweldig! Van harte proficiat! Ik wens je veel plezier a.s. vrijdag tijdens je treinreis en ons daarna bij het lezen van je ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *