Ga op pad met onze City Walks!

Win het boek ‘Levenslicht’ van Silvia Avallone

Met haar debuut Staal veroverde Silvia Avallone niet alleen een hoge notering in de (inter)nationale bestsellerlijsten, maar ook een plekje in ons hart. Vorig jaar zomer verslonden we Da dove la vita è perfetta (‘Van waar het leven perfect is’), dat nu ook in het Nederlands verschenen is, met de titel Levenslicht.

We delen vandaag een fragment uit dit prachtige verhaal én we mogen namens uitgeverij De Bezig Bij drie lezers blij maken met een exemplaar van deze roman. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Over Levenslicht
De zeventienjarige Adele is moederziel alleen in de verloskamer van het ziekenhuis aan het bevallen. De vader van haar kind zit in de gevangenis en ook al heeft hij verlof gekregen, ze wil hem er niet bij hebben. Dat geldt ook voor haar moeder en haar zus.

Ze heeft van tevoren besloten de baby ter adoptie af te staan, in het besef dat zij het kind zelf geen goed leven kan bieden. Maar de twijfel slaat toe. Ze weet dat haar jonge leven hoe dan ook voor altijd zal veranderen. Dit moment is een afscheid of een nieuwe start.

De dertigjarige Dora probeert al lange tijd zwanger te worden. Wat eerst een droom was, is inmiddels een obsessie, en om haar huwelijk te redden besluit ze een kind te adopteren. Maar ook hier is er geen zekerheid, en beide vrouwen zien zichzelf geconfronteerd met dezelfde vraag: wanneer ben je een moeder?

Lees een fragment uit Levenslicht (in pdf)

Levenslicht | Silvia Avallone | vertaald door Manon Smits | ISBN 9789403106502 | € 19,99 | uitgeverij De Bezige Bij | bestel Levenslicht via deze link bij bol.com

Win deze prachtige roman!
Namens uitgeverij De Bezige Bij mogen we drie lezers blij maken met deze prachtige roman. Kans maken? Vul dan voor 31 mei onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Levenslicht. De winnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *