Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Wespenman – de nieuwe Italiaanse thriller van Sandrone Dazieri

Als een vrouw wordt ontvoerd en de zaak een kopie van een beruchte cold case lijkt, besluit een geharde advocate zelf op onderzoek uit te gaan. De perfecte ingrediënten voor de gruwelijk spannende thriller Wespenman van Sandrone Dazieri, waarvan we namens Xander Uitgevers een fragment mogen delen.

Schrikbarende kopie van een cold case in Cremona

In de idyllische stad Cremona (regio Lombardije) wordt de jonge vrouw Amala ontvoerd. Al snel blijkt dat ze de laatste is van een reeks verdwenen tieners, in een zaak die schrikbarend veel lijkt op een beruchte cold case.

Dertig jaar geleden kreeg Itala Caruso, een corrupte politieagente, de opdracht bewijs te vinden om de man die drie tienermeisjes ontvoerde en wurgde naar de gevangenis te sturen. Itala kan niet weigeren, maar ze weet dat ze de verkeerde keuze maakt.

De tante van Amala is een geharde advocaat en verdedigde de vals beschuldigde man dertig jaar geleden. Ze weet dat de echte moordenaar nog vrij rondloopt – en dat hij misschien degene is die haar nichtje heeft ontvoerd. Ze vindt een onverwachte bondgenoot in Gerry, een ex-agent van de Special Forces. Hij lijkt bereid alles te doen om Amala terug te vinden. Zelfs als hij daarvoor moet moorden…

Sandrone Dazieri verweeft deze verhalen op ingenieuze wijze tot de meedogenloze thriller Wespenman.

Lees een fragment uit Wespenman

Via deze link kun je de eerste zes hoofdstukken uit Wespenman lezen (in pdf, ook te downloaden en/of uit te printen als je dat makkelijker vindt lezen). Een heerlijk voorproefje van dit razend spannende meesterwerk voor lezers met stalen zenuwen!

Lees verder in

Wespenman | Sandrone Dazieri | vertaald door Irene Goes & Astrid Molenberg (oorspronkelijke titel: Il male che gli uomini fanno) | ISBN 9789401619721 | € 22,99 | bestel Wespenman bij je lokale boekhandel of via deze link bij bol.com (ook beschikbaar als e-book)

Lees meer thrillers van Sandrone Dazieri

Sandrone Dazieri (1964) is geboren in Cremona. Voordat hij doorbrak als thrillerauteur werkte hij als journalist, redacteur, scenarioschrijver en kok. Eerder verschenen Dood de vader, Dood de engel en Dood de koning.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. marijke de zoeten

    Heerlijke tips!
    ‘Thuis zijn in Italië’ is mogelijk met al deze info en boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *