Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Sunny Cars – met een huurauto zie je meer!

Als we al onze reizen in Italië in één auto hadden afgelegd, zou er een duizelingwekkend getal op de kilometerteller staan. Maar omdat we door de hele laars reizen, met een frequentie die we soms zelf nauwelijks bijhouden, vliegen we meestal naar Italië.

We huren dan meestal een auto, zodat we meteen na aankomst op pad kunnen om elke minuut van onze Italiaanse reistijd optimaal te benutten. In plaats van een cappuccino op het vliegveld toeren we dan al naar een gezellig pleintje om onze aankomst te vieren en al lekker wat inspiratie op te kunnen doen.

Bovendien kunnen we met een huurauto de tips die we van de locals krijgen meteen opvolgen. Zodra we bij de lokale bar naar tips vragen, vliegen de namen van pittoreske dorpjes, mooie routes, wijnboerderijen, restaurants en fotogenieke plekken ons om de oren. We noteren ze allemaal en horen onze bolide al bijna tevreden ronken bij al het moois waar hij ons naartoe mag brengen. Niet zelden stapt er zelfs een Italiaan in om ons ‘even de weg te wijzen’ of ‘naar het restaurant van zijn oma te brengen’.

Sunny Cars – Rent a Smile
We krijgen van jullie bijna dagelijks de vraag welke autoverhuurder nu de beste optie biedt voor een vakantie naar Sicilië, Puglia, Sardinië, Toscane of welke Italiaanse bestemming dan ook. Ons antwoord is voor heel Italië hetzelfde: Sunny Cars.

Na al die jaren reizen en rijden zijn we nog altijd groot fan van hun Rent a Smile-filosofie. Als je een huurauto reserveert bij Sunny Cars hoef je je namelijk nergens meer druk om te maken. Fijn als wij voor nieuwe artikelen op reis zijn, nóg fijner als je met vakantie bent. Dan wil je namelijk zorgeloos kunnen genieten, zonder je zorgen te maken over eventuele schade.

Zorgeloos de weg op
Dankzij een (inter)nationale samenwerking met alleen de allerbeste partners kies je bij Sunny Cars uit een enorm aanbod aan huurauto’s en verhuurlocaties. Daarom vind je er de beste kwaliteit tegen de scherpste all-in prijs.

Als je een huurauto via Sunny Cars boekt, is deze bovendien standaard optimaal verzekerd, ook tegen schade aan glas, banden, bodem, dak én diefstal. Gaat er toch iets mis? Dan staat Sunny Cars 24/7 voor je klaar, gewoon in het Nederlands.

Er zijn geen verborgen kosten, je hoeft geen extra verzekeringen af te sluiten en er is vooral geen gedoe ter plaatse. Zo begint je vakantie meteen goed, wat na toch altijd nog wat stress voor het vertrek en de vliegreis wel zo ontspannen is.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *