Home » Italië Special » Buon Natale! – inspiratie voor een Italiaanse kerst
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Buon Natale! – inspiratie voor een Italiaanse kerst

Ciao tutti! Aan het einde van weer een heerlijk jaar vol inspirerende reizen presenteren we een Special waarmee je heerlijk thuis in je luie stoel kunt kruipen, liefst bij een knisperende open haard en met warme chocolademelk en een plak panettone binnen handbereik.

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst

Deze kerstspecial biedt honderden pagina’s die je helemaal in de stemming brengen voor een Italiaans kerstfeest. We hebben de mooiste verhalen verzameld over elementen die onmisbaar zijn voor een Italiaanse kerst, zoals geurige panettone, de mooiste kerststallen en de sfeervolste kerstmarkten. We nemen je mee naar onder meer Milaan, Turijn, Florence, Rome en Napels voor een weekend kerstshoppen en duiken in de poederzachte sneeuw in het hoge noorden.

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-5 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-7 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-11 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-12 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-17 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-22

We delen Italiaanse kerstwensen, -gedichten en -liedjes (zodat je deze kerst je kaarten, menu’s en cadeaus van een Italiaanse wens kunt voorzien) en vertellen je alles over de traditie van La Befana.

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-30 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-32 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-34 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-39

Natuurlijk biedt deze Kerstspecial ook culinaire inspiratie, met recepten voor de lekkerste Italiaanse kerstkoekjes en kerstcocktails.

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-2 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-4 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-13 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-14 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-20 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-21

Un mondo magico ligt voor je, met volop inspiratie voor onvergetelijke feestdagen in Italiaanse stijl! Geniet ervan – en alvast Buon Natale!

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst

Bestel Ciao tutti Special #40: Buon Natale! voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (pc, laptop, smartphone en tablet) van alle moois in je nieuwe Special genieten.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Een reactie

  1. Wat ziet het allemaal weer prachtig en smaakvol uit! Buon Natale Saskia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *