Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Lost in Amalfi – de nieuwe make-upcollectie van Kiko

Met Lost in Amalfi, de nieuwe make-uplijn van het Italiaanse cosmeticamerk Kiko Milano, waan je je even in Italië. Dankzij deze nieuwe lijn zie je er net zo stralend uit als na een ontspannen vakantie aan de Amalfikust…

We laten je zien welke producten de nieuwe Lost in Amalfi-lijn omvat, zodat je wat zomerse schoonheid kunt inslaan voor het komende najaar. Extra leuk: de verpakking is geïnspireerd op de traditionele Amalfitaanse majolicatraditie, zoals je vooral mooi terugziet in Vietri sul Mare.

Een lekker zonnig kleurtje
Klaar voor een zonnige look? Bereid je gezicht dan eerst voor met het beschermende serum Multi Protector Serum Spf 30. Gebruik de Foundation Brush om de Leightweight Velvet foundation aan te brengen en verdoezel onvolmaaktheden door de Core Stylo Concealer op je oogcontouren aan te brengen.

Fixeer je make-up met het Finishing Powder, definieer je volumes met het Bronzer&Highlighter Duo en accentueer je jukbeenderen door met een Kabuki Brush Jelly Highlighter op de bovenzijde en Baked Blush 03 op de onderzijde te blenden.

Een sprekende oogopslag & een stralende glimlach
Voor een Italiaanse oogopslag breng je Natural Eye Base Primer op je oogleden aan. Doe vervolgens het goud van het Maxi Eyeshadow Palette 02 op je oogleden en blend. Breng daarna met de Eyebrush 56 de koperen kleur van het palet in de binnenooghoek aan en blend naar binnen toe.

Gebruik de Rose Gold van het palet en blend mooi in de oogplooi en in de buitenooghoek, doe Metal Chrome Eyeshadow 01 in de binnenooghoek en trek een fijn lijntje met de Eye Marker Duo.

Breng de 24h Lasting Click Mascara aan en modelleer je wenkbrauwen met de Fill & Brush Eyebrow. Breng tot slot Glide & Bright Lip Stylo 02 aan en laat je stralende lach aan iedereen zien!

Alle Lost in Amalfi-producten zijn te koop in de winkels van Kiko Milano en in de webshop.

foto’s: Kiko Milano

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *