Ga op pad met onze City Walks!

Kerstkaarten met een Italiaanse kerstwens!

Het wordt langzaam tijd om te bedenken wie je dit jaar een kerstkaart gaat sturen. Hoewel veel communicatie tegenwoordig digitaal verloopt, via whatsapp, e-mail en Facebook, blijft het krijgen van een kaartje toch iets bijzonders.

Als we op reis zijn, sturen we vaak een digitale groet naar familie en vrienden, maar zo af en toe krijgen ze ook een kleurrijke ansichtkaart uit een Siciliaans dorpje of van een Romeinse fontein. Zeker nu, aan het einde van het jaar, is het sturen van een kaartje de perfecte manier om iemand te laten weten dat je aan hem denkt. Elke kaart voelt als een klein cadeautje – zeker als de kaart met liefde en oog voor detail is ontworpen.

kaarten-a6-little-rome-kerst-natale-kerstboom-winter-sterren-rood

Prachtige prints
Op zoek naar bijzondere kerstkaarten stuitten we op de kerstkaartcollectie van Little Rome. Domenico is voor Little Rome altijd op zoek naar de mooiste Italiaanse cadeaus en (vintage) interieuritems, maar in de webshop vind je ook een prachtige collectie prints.

Voor de kerst is er voor ieder wat wils: van sneeuwsterren tot rendieren, van kerstbomen tot kerstkransjes en kerstballen. Een aantal kaarten is al voorzien van de Italiaanse kerstwens Buon Natale (meer inspiratie voor Italiaanse kerstwensen vind je in deze blog). Een kleine greep uit de collectie:

little-rome-kerst-kaarten-kaart-natale-christmas-cards-kerstmis-kaartje-waterverf-waterkleur-aquarel4kaarten-a6-little-rome-kerst-natale-kerstboom-winter-rendier-roze-rood-555x741kaarten-a6-little-rome-kerst-natale-kerstboom-groen-1 little-rome-kerst-kaarten-kaart-natale-christmas-cards-kerstmis-kaartje-waterverf-waterkleur-aquarel3

 

Domenico vult de webshop bijna wekelijks aan met nieuwe cadeaus en producten. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe aanwinsten, decembercadeaus en sfeerideetjes? Volg Little Rome dan ook via de stijlvolle Facebookpagina.

kaarten-a6-little-rome-kerst-kerstballen-natale-winter-bruin

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Een reactie

  1. t een leuke actie, prettige feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *