Ga op pad met onze City Walks!

Kerstkaarten met een Italiaanse kerstwens!

Nu november op zijn einde loopt, wordt het langzaam tijd om te bedenken wie je dit jaar een kerstkaart gaat sturen. Hoewel veel communicatie tegenwoordig digitaal verloopt, via whatsapp, e-mail en Facebook, blijft het krijgen van een kaartje toch iets bijzonders.

Als we op reis zijn, sturen we vaak een digitale groet naar familie en vrienden, maar zo af en toe krijgen ze ook een kleurrijke ansichtkaart uit een Siciliaans dorpje of van een Romeinse fontein. Zeker nu, aan het einde van het jaar, is het sturen van een kaartje de perfecte manier om iemand te laten weten dat je aan hem denkt. Elke kaart voelt als een klein cadeautje – zeker als de kaart met liefde en oog voor detail is ontworpen.

kaarten-a6-little-rome-kerst-natale-kerstboom-winter-sterren-rood

Prachtige prints
Op zoek naar bijzondere kerstkaarten stuitten we op de kerstkaartcollectie van Little Rome. Odette en Domenico zijn voor Little Rome altijd naar de mooiste Italiaanse cadeaus en (vintage) interieuritems, maar in hun webshop vind je ook een prachtige collectie prints.

Voor de kerst is er voor ieder wat wils: van sneeuwsterren tot rendieren, van kerstbomen tot kerstkransjes en kerstballen. Een aantal kaarten is al voorzien van de Italiaanse kerstwens Buon Natale (meer inspiratie voor Italiaanse kerstwensen vind je in deze blog). Een kleine greep uit de collectie:

little-rome-kerst-kaarten-kaart-natale-christmas-cards-kerstmis-kaartje-waterverf-waterkleur-aquarel4kaarten-a6-little-rome-kerst-natale-kerstboom-winter-rendier-roze-rood-555x741kaarten-a6-little-rome-kerst-natale-kerstboom-groen-1 little-rome-kerst-kaarten-kaart-natale-christmas-cards-kerstmis-kaartje-waterverf-waterkleur-aquarel3

Win een setje kerstkaarten van Little Rome
Wij hebben al een mooie stapel kaarten besteld en namens Little Rome mogen we ook drie Ciao tutti-fans blij maken met een pakket kerstkaarten, bestaande uit vijf dezelfde kaarten uit Little Romes kerstkaartencollectie. Het is een verassing welke kaarten je ontvangt, maar zeker is dat je met het Italiaanse design een aantal vrienden of familieleden heel blij zult maken.

Deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben bericht ontvangen.

little-rome-kerst-kaarten-kaart-natale-christmas-cards-kerstmis-kaartje-waterverf-waterkleur-aquarel2

Een gratis kerstkaart bij elke bestelling
Maar dat is nog niet alles, want als je voor 12 december 2016 een bestelling doet in de webshop van Little Rome (t.w.v. minimaal 25 euro), dan krijg je er een gratis kerstkaart bij (en uiteraard is de bestelling dan op tijd voor de kerst in huis).

Met allerlei vintage moois uit Italië vind je bij Little Rome niet alleen knusse kerstversieringen (zoals kandelaars en lantaarns) maar ook toepasselijk cadeaus (en heel veel inspiratie voor je eigen verlanglijstje).

little-rome-vintage-industrieel-interieur-wonen-fiat500-wandlamp little-rome-vintage-industrieel-interieur-wonen-verlichting-zacht-vloerkleed-fiat-500-deurmat

Wat denk je bijvoorbeeld van deze Fiat500-deurmat of een tricolore Fiat500-kussenhoes? Liever een opvallender interieuritem? Dan is de door Domenico met de hand gemaakte Fiat500-wandlamp een must have!

Voor liefhebbers van goede Italiaanse koffie zijn er mooie koffiemachines & accessoires. Op ons verlanglijstje prijkt deze keramieken moka maar ook de mini-espressobar is onweerstaanbaar!

little-rome-italiaans-italie-vintage-webshop-antique-interior-keramiek-espressomachine-espresso-machine-koffie-bloem-01OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADomenico & Odette van Little Rome aan de koffie

Little Rome heeft sinds kort ook vintage sieraden in de collectie; een persoonlijk en uniek cadeau voor onder de boom!

little-rome-italiaans-vintage-sierraden-armbanden-kettingen-broche-brooch-ringen-oorbellen-antiek-uniek-goud-zilver-sierraad-groen-melee

Odette en Domenico vullen hun webshop bijna wekelijks aan met nieuwe cadeaus en producten. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe aanwinsten, decembercadeaus en sfeerideetjes? Volg Little Rome dan ook via hun stijlvolle Facebookpagina.

kaarten-a6-little-rome-kerst-kerstballen-natale-winter-bruin

 

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Een reactie

  1. t een leuke actie, prettige feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *