Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

City Map – prachtige Italiaanse stadsplattegrond voor aan je muur

Als Italiëliefhebber wil je je geliefde stad in de laars natuurlijk een prachtig plekje aan de muur geven. Dat kan perfect met een prachtige houten plattegrond van je favoriete stad:

City Map aan de muur

Naast de City Shapes – mooi afgewerkte houten skylines van je favoriete stad – bedachten de reislustige broers Tim en Chris iets nieuws voor aan je muur: City Maps: wanddecoraties met de plattegrond van je favoriete stad.

Dankzij de precieze lasersnijder is elke stadskaart een stijlvolle must have voor je interieur. En dat niet alleen: dankzij zo’n City Map heb je je favoriete Italiaanse stad altijd binnen handbereik.

Een echte eyecatcher

Elke plattegrond wordt ontworpen op basis van geografische data en is dus zo gedetailleerd mogelijk omgetoverd tot een houten kunstwerk. Een echte eyecatcher en een ideaal cadeau voor jezelf of een groot liefhebber van Italië.

City Shapes heeft de City Maps van Rome, Florence, Venetië en Milaan al voor ons ontworpen, maar wil je een andere stad, dan kan dat natuurlijk ook. Tim en Chris maken dan graag een ontwerp op maat voor je.

Formaten en houtsoorten

Je kunt de City Maps bestellen in twee formaten: 30 bij 40 centimeter en 50 bij 70 centimeter. De City Map wordt gemaakt van duurzaam PEFC-gekeurd hout. Je kunt kiezen voor licht eikenhout (5 mm dik), donker notenhout (5 mm dik) of zwart mdf (3 mm dik).

Het plaatsen van de houten stadskaart is erg eenvoudig. Met de bijgeleverde stalen nagels/spijkers hangt de City Map binnen vijf minuten aan je muur.

Bestel de City Map van Roma

Bestel de City Map van Firenze

Bestel de City Map van Venezia

Bestel de City Map van Milano

Verzending van je City Map

Je bestelling wordt na drie tot zeven werkdagen geleverd (aangezien elke bestelling met de hand wordt gemaakt met het materiaal van jouw keuze), zorgvuldig en stevig verpakt in op maat gemaakte dozen.

Op dit moment kunnen we deze City Map alleen aanbieden voor verzending in Nederland en België. Woon je elders, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Heb graag mee gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *