Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

City Shapes – houten skylines van Italiaanse steden

Tim en Chris, twee reislustige broers, bedachten iets nieuws voor aan je muur: City Shapes. Geen dertien-in-een-dozijn posters of Ikea-schilderijen die wegvallen in je interieur, maar mooi afgewerkte houten wanddecoraties van je favoriete stad.

In hun eigen werkplaats worden schitterende skylines van steden als Amsterdam, New York, Rome en Barcelona geboren. Tim en Chris doen alles zelf, van het eerste ontwerp tot het snijden en graveren van het hout of kunststof.

Als zonen van een meubelmaker hebben ze dit deels met de paplepel ingegoten gekregen, andere zaken leerden ze al doende, vaak ook naar aanleiding van een wens van een van hun klanten. Niets is ze te veel en ze denken graag mee over een echte eyecatcher voor aan je muur.

Skylines van Italiaanse steden

Op basis van jullie input eerder dit jaar maakten ze een heleboel Italiaanse City Shapes Skylines (allemaal te bestellen in twee verschillende maten en vier verschillende houtsoorten), met naast de skyline van Rome ook die van Bari, Bologna, Firenze, Genua, Milaan, Napels, Palermo, Perugia, Siena, Turijn, Venetië en Verona.

Je vindt het volledige overzicht via deze link, inclusief besteloptie. Ideaal als cadeau voor jezelf (nu je wellicht meer thuiswerkt en tegen een kale muur aankijkt) maar ook een perfect (december)cadeau voor een andere Italiëliefhebber.

Je bestelling wordt na drie tot zeven werkdagen geleverd (aangezien elke skyline met de hand wordt gemaakt met het materiaal van jouw keuze).

Skyline van jouw favoriete stad

Is jouw favoriete stad nog niet opgenomen in het assortiment? Geen probleem, want City Shapes maakt alles op maat, helemaal naar wens. Stuur Tim en Chris gerust een e-mail met je wensen en ze zorgen in overleg met jou voor een prachtig eindresultaat.

Italië aan je muur

Kun je niet kiezen en wil je liefst heel Italië aan de muur? Ook dat kan! Deze houten versie van Italië, met ingegraveerde regiogrenzen, bestel je in onze webshop.

Je kunt kiezen voor walnotenhout, eikenhout, populierenhout of zwart mdf (allemaal duurzaam PEFC-gekeurd hout). De volledige achterzijde is voorzien van sterk dubbelzijdig tape, zodat de uitsnede van Italië inclusief de eilanden makkelijk te bevestigen is en goed blijft hangen.

Je bestelling wordt na drie tot vijf werkdagen geleverd (aangezien deze houten Italiëdecoratie met de hand wordt gemaakt met het materiaal van jouw keuze).

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Mooi!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *