Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

City Shapes – Italiaanse steden aan je muur

Tim en Chris, twee reislustige broers, bedachten iets nieuws voor aan je muur: City Shapes. Geen dertien-in-een-dozijn poster of Ikea-schilderij die wegvallen in je interieur, maar mooi afgewerkte houten wanddecoraties van je favoriete stad of een onvergetelijke belevenis tijdens een van je reizen die meteen de aandacht trekken.

In hun eigen werkplaats worden schitterende skylines van steden als Amsterdam, New York, Rome en Barcelona geboren. Tim en Chris doen alles zelf, van het eerste ontwerp tot het snijden en graveren van het hout of kunststof.

Als zonen van een meubelmaker hebben ze dit deels met de paplepel ingegoten gekregen, andere zaken leerden ze al doende, vaak ook naar aanleiding van een wens van een van hun klanten. Niets is ze te veel en ze denken graag mee over een echte eyecatcher voor aan je muur.

Je kunt natuurlijk kiezen uit de City Shapes Skylines (meestal te bestellen in drie verschillende maten en vier materialen), met speciaal voor Romeliefhebbers de skyline van de Eeuwige Stad, met onder meer het Colosseum, het Vittoriano, de Sint-Pieter en het Pantheon.

Alleen zo’n icoon voor aan de muur kan overigens ook, als je graag alleen het Colosseum – of een ander monument dat indruk heeft gemaakt – in de schijnwerpers zet.

Daarnaast zijn er een aantal lasergesneden stadskaarten, ontworpen op basis van geografische data. Zo dwaal je elke dag even door de straten van bijvoorbeeld Milaan.

Droom je graag groots? Dan hang je een unieke houten wereldkaart aan de muur, die dankzij de verschillende afmetingen op (bijna) elke wand een plekje kan krijgen. Je kunt zelfs je eigen materiaal kiezen: wil je de wereld in notenhout, in populierenhout of liever in bamboe – met een magneet-ophangsysteem met zelfklevende achterkant?

Is jouw favoriete stad of plek nog niet opgenomen in het assortiment? Geen probleem, want City Shapes maakt alles op maat, helemaal naar wens. Stuur hen gerust een e-mail met je wensen en ze zorgen in overleg met jou voor een prachtig eindresultaat.

Meer Italië in de City Shapes
Tim en Chris willen sowieso graag hun Italiaanse aanbod uitbreiden. Maar daar hebben ze jouw hulp bij nodig! Van welke steden zou je graag een skyline in de shop willen zien, naast die van Rome? Milaan, Venetië, Verona, Florence, Bologna, Napels… We horen het graag!

Ook zouden we graag weten welke bezienswaardigheden volgens jullie dan niet mogen ontbreken op deze skyline. De Duomo van Milaan, de Arena van Verona, de scheve torens van Bologna, de Duomo van Florence, de Ponte Vecchio…

Alle input (en eventuele andere wensen, voor de stadsplattegronden of een houten kaart van de laars) zijn welkom. Stuur voor 31 augustus 2020 een e-mail naar blog@ciaotutti.nl met je suggesties en wensen, zodat Tim en Chris een mooi assortiment kunnen samenstellen voor het najaar.

Onder alle deelnemers verloten we begin september alvast tien van onze City Walks (voor een stad naar keuze). Later dit jaar zullen we het nieuwe assortiment van City Shapes presenteren, waarbij we mogen trakteren op drie Italiaanse skylines. We zijn benieuwd naar jullie reacties, grazie mille alvast!

Steun Ciao tutti & onze Italiaanse partners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *