Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Nieuw: Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands-Italiaans

Een nieuw jaar, een nieuwe manier om Italiaans te leren! Aangezien beelden enorm goed helpen bij het onthouden van een woordenschat in een andere taal, heeft Van Dale een nieuwe reeks beeldwoordenboeken ontwikkeld. Naast Engels, Frans, Duits en Spaans is er ook een Van Dale Beeldwoordenboek Italiaans.

Van-Dale-Beeldwoodenboek-Nederlands-Italiaans

Dit Beeldwoordenboek Nederlands – Italiano bestaat uit dertien thematische hoofdstukken, met onderwerpen als Thuis, Onderweg, Eten & drinken, Opleiding & beroep, Noodgevallen en Getallen & maten. Het staat vol met eenvoudige woorden die je in het dagelijks leven, op school en op vakantie tegenkomt, zoals la macchina (de auto), la borsetta (het tasje) en l’infradito (de teenslipper).

In totaal zijn er meer dan 15.000 woorden afgebeeld, met 3.000 full colour-afbeeldingen. Bij elk plaatje staan het Nederlandse én het Italiaanse woord vermeld. Hierdoor breid je op een speelse manier je basiswoordenschat uit. Een voorproefje:

Van-Dale-Beeldwoodenboek-Nederlands-Italiaans-1 Van-Dale-Beeldwoodenboek-Nederlands-Italiaans-2(klik hier voor een mini-brochure in pdf)

Dankzij een dubbel register kun je dit beeldwoordenboek ook gebruiken om woorden op te zoeken. De ideale metgezel voor een vakantie in Italië dus – én een fijne manier om elke dag wat woordjes Italiaans te leren.

Van-Dale-Beeldwoodenboek-Nederlands-Italiaans

Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands – Italiano | ISBN: 9789460771958 | € 14,99 | bestel het beeldwoordenboek via deze link bij bol.com | ook verkrijgbaar als e-book

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *