Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Geniet van de mooiste liedjes over Rome!

Ter ere van de 2774ste verjaardag van Rome heeft Saskia een heerlijke playlist vol Romeinse muziek gemaakt, met meer dan zeventig op en top Romeinse liedjes.

Geniet van het beroemde Roma capoccia van Antonello Venditti maar ook van Ostia Lido van J-Ax. Droom weg bij het klassieke Roma nun fa’ la stupida stasera en dans op de klanken van Lucio Dalla’s La sera dei miracoli.

Je geniet van Per le strade di Roma, Via Margutta, La Fontana di Trevi, Trastevere, Piazza del Popolo en dwaalt zo al luisterend door de stad, waarbij vast schitterende herinneringen op je netvlies zullen verschijnen. Alle nummers weten de sfeer van Rome perfect te vangen in muziek.

Heerlijk om thuis of onderweg alvast in de stemming te komen voor je volgende stedentrip en weg te dromen bij de pittoreske straatjes in de verschillende wijken van Rome, de prachtige piazza’s en de warme kleuren van de gevels van de palazzi.

Luister alle Romeinse liedjes via deze Spotify-playlist (die je gratis kunt beluisteren als je je aanmeldt bij Spotify), waarmee je je meer dan vier uur lang even in de straten van Rome waant. We sluiten natuurlijk af met Arrivederci Roma.

Mocht je nog tips hebben die niet mogen ontbreken op deze lijst, laat het ons gerust weten, dan voegen we ze toe. Grazie!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *