Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Love is all you need – hartverwarmende Deense film die zich afspeelt in Zuid-Italië

De hartverwarmende Deense film Love is all you need speelt zich af in Italië. Heerlijk om nog even dat zomergevoel vast te houden en te zwijmelen bij Italiaanse settings die de liefde als vanzelf lijkt aan te wakkeren.

Philip, een in Denemarken woonachtige Engelsman, is een eenzame weduwnaar van middelbare leeftijd en een alleenstaande vader. Ida is een Deense kapster, herstellende van chemotherapie, die net heeft ontdekt dat haar man haar verlaat voor een vrouw die zijn dochter had kunnen zijn.

Deze twee gekneusde zielen ontmoeten elkaar wanneer ze op weg zijn naar het zonnige Sorrento, net onder Napels, voor de bruiloft van zijn zoon, Patrick, en haar dochter, Astrid. Na een moeizame start groeien Philip en Ida naar elkaar toe, terwijl het bruidspaar vlak voor hun huwelijk voor verrassingen komt te staan. Meer zal ik niet verklappen, want ook voor jullie moet dat natuurlijk een verrassing blijven.

Voorproefje van Love is all you need

Wel alvast wat beelden uit de film, met in de hoofdrol niemand minder dan Pierce Brosnan – die het ook zonder zijn Bond-rol verrassend goed doet op het witte doek:

Love is all you need verkrijgbaar op dvd. Bestel ‘m hier bij bol.com!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *