Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Geniet van het vijfde seizoen van Gomorra op Netflix – een bloedstollend slot

Na lang wachten kun je vanaf 18 december eindelijk het vijfde en laatste seizoen van Gomorra kijken op Netflix. Dit seizoen, met de titel De dag van afrekening, belooft een bloedstollend slot te vormen van een serie die ons uren aan de buis gekluisterd hield.

Salvatore Esposito keert in dit vijfde seizoen terug als maffiabaas Genny (Gennaro) Savastano. Hij komt oog in oog te staan met Ciro Di Marzio (vertolkt door Marco D’Amore), van wie lange tijd werd gedacht dat hij dood was.

Producent Riccardo Tozzi, die al liet weten dat het laatste seizoen spectaculair zou worden, heeft niets teveel gezegd. We zullen nog niet te veel verklappen, maar reserveer komende tijd maar wat uurtjes om de tien afleveringen van dit laatste seizoen te kijken.

Bekijk alvast de trailer:

Heb je de eerste seizoenen van Gomorra niet gezien? Je vindt ze op Netflix allemaal terug, net als de prequel L’Immortale, over de jonge jaren van Ciro Di Marzio.

Geen Netflix of wil je niet tot zaterdag wachten? Je vindt alle seizoenen, inclusief het vijfde seizoen en L’Immortale, ook via MyLum, het filmportal van Lumière.

foto’s: Lumière

Nog meer Napels op je scherm
Nog meer Napels op je scherm? Iris en Joël van Ontdek Napels delen in deze blog een lijstje van tien films en series waarin Napels een grote rol speelt en die je voorafgaand aan je bezoek of na thuiskomst even meenemen naar la bella Napoli

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *