Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Woordzoeker Latijn – zoek naar Latijnse woorden en zinnen

Na het grote succes van Woordzoeker Italiaans, een heerlijke collectie van meer dan honderd woordzoekers om je woordenschat op te frissen of te vergroten als je net begonnen bent met Italiaans leren, is er nu ook Woordzoeker Latijn.

Deze collectie van meer dan honderd woordzoekers is speciaal bedacht om je op een leuke en luchtige manier kennis te laten maken met het Latijn, de taal van het oude Rome.

Duik in de Romeinse geschiedenis en cultuur

De woordzoekers bevatten Latijnse woorden en zinnen met daaronder de Nederlandse betekenis. Elke puzzel heeft zijn eigen onderwerp, zoals eten en drinken, gezegden, hobby’s, familie, weetjes uit de Romeinse geschiedenis en nog meer fascinerende aspecten van de Romeinse cultuur, van de Romeinse school tot het Romeinse badhuis.

Daarnaast zijn er puzzels over onderwerpen zoals Romeinse goden en godinnen, keizers en beroemde Romeinen. De laatste woordzoekers in het boek bevatten fragmenten uit redevoeringen en literatuur waar je van kunt genieten zodra je oog is gewend aan de taal.

Of je nu de taal aan het leren bent, je kennis van het Latijn wil verversen of jezelf wil vermaken met een leuke en leerzame puzzel – je zult merken dat je de taal bijna als vanzelf absorbeert bij het maken van de puzzels. Dus pak je pen, duik in het boek en je begrijpt in no time een aardig woordje Latijn!

Een klein voorproefje van Woordzoeker Latijn

Duik in alle puzzels met

Woordzoeker Latijn | ISBN 9789045328638 | € 14,99 | uitgever MUS Creatief | bestel Woordzoeker Latijn bij je lokale boekhandel of tijdschriftenwinkel of via deze link bij bol.com

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *