Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Waterland – een zomerse thriller van Suzanne Vermeer

Na het spannende Souvenir verschijnt deze zomer nóg een nieuw boek van Suzanne Vermeer: Waterland. Namens uitgeverij A.W. Bruna mogen we een fragment uit Waterland delen.

Claudette heeft haar hectische leventje in Amsterdam achter zich gelaten en is met haar man een bed & breakfast begonnen in Umbrië. Onder de Italiaanse zon geeft ze kookcursussen aan toeristen en van het begin af aan is het een groot succes.

Het leven lacht haar toe, maar wat vrijwel niemand weet is dat ze niet vrijwillig uit Nederland is vertrokken. Al meer dan tien jaar draagt ze een geheim met zich mee en door de komst van een jonge Nederlandse vrouw en haar moeder dreigt het verleden haar nu in te halen.

Tijdens een etentje valt een naam. Claudette dacht dat ze voorgoed afscheid had genomen, maar nu blijkt dat sommige zaken niet weggaan. Dat fouten niet zomaar verdwijnen. En dus zal ze moeten terugkeren naar waar het ooit allemaal begon…

Lees via deze link alvast een fragment uit Waterland, bestaande uit de proloog en het eerste hoofdstuk van het boek.

Lees verder in

Waterland | Suzanne Vermeer | ISBN 9789400512498 | € 10,99 | A.W. Bruna Uitgevers | bestel Waterland via deze link bij bol.com

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

3 reacties

  1. Patrick Mertens

    Super, doe heel graag mee!!!

  2. Cornelis Annemie

    Wauw mooie actie, doe heel graag mee!!!

  3. Will Langenberg

    Geweldige winactie, ik doe weer graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *