Home » Boeken: Lezen over Italië » Win Waterland van Suzanne Vermeer!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Win Waterland van Suzanne Vermeer!

Na het spannende Souvenir verschijnt deze zomer nóg een nieuw boek van Suzanne Vermeer: Waterland. Namens uitgeverij A.W. Bruna mogen we een fragment uit Waterland delen én drie lezers blij maken met dit boek. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Claudette heeft haar hectische leventje in Amsterdam achter zich gelaten en is met haar man een bed & breakfast begonnen in Umbrië. Onder de Italiaanse zon geeft ze kookcursussen aan toeristen en van het begin af aan is het een groot succes.

Het leven lacht haar toe, maar wat vrijwel niemand weet is dat ze niet vrijwillig uit Nederland is vertrokken. Al meer dan tien jaar draagt ze een geheim met zich mee en door de komst van een jonge Nederlandse vrouw en haar moeder dreigt het verleden haar nu in te halen.

Tijdens een etentje valt een naam. Claudette dacht dat ze voorgoed afscheid had genomen, maar nu blijkt dat sommige zaken niet weggaan. Dat fouten niet zomaar verdwijnen. En dus zal ze moeten terugkeren naar waar het ooit allemaal begon…

Lees via deze link alvast een fragment uit Waterland, bestaande uit de proloog en het eerste hoofdstuk van het boek.

Lees verder in

Waterland | Suzanne Vermeer | ISBN 9789400512498 | € 10,99 | A.W. Bruna Uitgevers | bestel Waterland via deze link bij bol.com

Maak kans op Waterland!
We mogen drie lezers blij maken met het boek Waterland. Kans maken? Vul dan voor 15 augustus 2020 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Waterland (bij Wat wil je winnen?). Na afloop van de actie krijgen de drie winnaars persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

3 reacties

  1. Patrick Mertens

    Super, doe heel graag mee!!!

  2. Cornelis Annemie

    Wauw mooie actie, doe heel graag mee!!!

  3. Will Langenberg

    Geweldige winactie, ik doe weer graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *